alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Campus sko

 
[59]
1 / 2
Side:af 2

Campus sko: kend dem på ruskind, 3-Stripes og farver

Med tilstedeværelse i sportsbranchen siden 1949 har vi med årene skabt rigtig mange klassikere. Var du ung i 80’erne har du med stor sandsynlighed haft dine allerbedste og sjoveste år i et par Campus adidas. Det kan du stadig nå at få nu og i fremtiden, for de ikoniske sneakers løber ingen vegne. Du kan forkæle dine fødder med et velkendt design, der aldrig går af mode. De lækre Campus sko er en del af Originals-linjen med Trefoil på hælkappen og 3-Stripes langs siderne. Designstilen er helt perfekt og balanceret – hverken for meget eller for lidt. Campus adidas giver dig alle muligheder for at skabe rammen om et sportslook - komplet i træningssæt, eller match dem med jeans, en kjole eller et par habitbukser. Farvepaletten er som altid bred samtidig med, at de bløde ruskindsoverdele giver et rustikt og kontrastfuldt tvist. Der er dømt sporty og klassisk stil med alsidighed ud over alle grænser.

Bevar stilen, der altid holder!

Kendte hiphoppere bar Campus adidas tre årtier tilbage. I dag er skoene stadig lige moderne på de internationale musikscener. Samt til sport, fritid og ferier. Skatingverdenen har også altid lovprist de velkendte flade såler, som sikrer et godt greb på alverdens underlag. Gennem tiderne er der skabt Campus adidas i mange afskygninger – ikke mindst modeller finjusteret af verdensstjerner som eksempelvis Pharrell Williams. De moderigtige Campus sko er synlige på den fede måde. Samtidig er alt det tekniske helt på plads. Masser af bredde og plads til tæerne samt støtte i hælen, er noget dine fødder vil elske. Antibakterielle OrthoLite®-såler samt Bounce-indlæg for stødabsobering og komfort gør det behageligt at have skoene på hele dagen. Skoenes vintage-inspirerede looks er samtidig tidløse, hvilket gør dem brugbare til alle outfits. Træk i et par hvide eller sorte Campus adidas for et mere afdæmpet udtryk, eller gå hele vejen med et statement i form af gul, blå eller rød som markør!