alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

jakker til mænd

 
[380]
Mænd Løb Sort Run It jakkeMænd Løb Sort Run It jakke

Run It jakke

Mænd Løb

1 / 8
Side:af 8

Omfavn de nyeste teknologier med skelsættende jakker til mænd

Skab nye oplevelser i det fri med det store sortimentet af adidas jakker, regnjakker, pufferjakker og vindjakker til mænd. Den ultimative kombination af trendsættende teknologier for at levere overtøj, der understøtter dit aktivitetsniveau uanset årstid. Træk i vind- og vandtæt RAIN.RDY eller Conextbaffles dunkonstruktion, når skyer, regn og blæst fylder vejrudsigten. Hold varmen med letvægtsisolerende PrimaLoft® og åndbar Polartec® Alpha-isolering. Nyd godt af de innovative refleksdetaljer efter mørkets frembrud, og handl lækkert overtøj til garderoben sammensat af genanvendelige kvalitetsmaterialer. Bæredygtige metoder betyder, at vi sammen kan gøre en indsats for at spare på jordens værdifulde ressourcer. Fold din herrejakke sammen, og bær den på en strop med Karkaj-teknologien. Markedets kreative idéer og skelsættende produktionsmetoder sammensat for at give dig en jakke til mænd, der spiller på alle tangenter.

Træd ind i en verden af komfort og mode med herrejakker til hver eneste årstid

I et aktivt liv er der langt fra plads til beklædningsdele, der bukker under for udfordringer. Pak dig ind i komfort og mode med jakker, vindjakker, regnjakker og pufferjakker til mænd fra adidas. Strækbart stof og stretch-indsatser giver fri og optimal bevægelighed, mens lige snit og sublim pasform følger din krops linjer og løfter din velvære. Indtag gader og bybillede med selvsikre farver og grafiske designs. Bliv en del af en legendarisk historie med 3-Stripes og Trefoil. Vinter, forår, sommer og efterår. En herrejakke til hver en årstid, så du kan vise dig fra din bedste side uanset om den står på regn, slud, sol eller blæst. Ribhals, lynlåslommer og kraftige hætter er en del af et hele. Et øje for detaljen, så du kan stå distancen i hverdagen. Også når de daglige aktiviteter indebærer sportslige udfoldelser som løb, vandring, boldspil eller cykling. Jakker til mænd, der øger og aldrig hæmmer dit aktivitetsniveau.