alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Toppe og ærmeløse t shirts

 
[222]
1 / 5
Side:af 5

Toppe og croptops til de varme træningsdage

Vi kender det alle. Solen brager ned fra en skyfri himmel og sveden løber. Det kan også være, du giver den gas til træning på andre årstider, for aktivitet er lig med sved. Især armhulerne er indelukkede og det kan hurtigt blive en våd og lugtende affære. Det positive er, at du kan få gavn af toppe og croptops. Det er selvfølgelig overdele uden ærmer – som giver mulighed for masser af luft og frirum under armene. Fordelene stopper dog ikke her. AEROREADY sørger nemlig for svedtransportering, så du ligeledes undgår at svede til på overkroppen. Dermed sikrer toppe og croptops dig et tørt miljø, som danner basis for komfortable workouts. Sport er ikke kun sved og fugt. Det er også bevægelser og action. Med toppe og croptops undgår du generende ærmer, men kan i stedet nyde godt af fuld bevægelsesfrihed i armene. Hæv og sving skuldre og arme, når du slår ud med ketsjeren eller køllen. De ærmeløse designs er ideelle til så mange sportsgrene. Også når du skal skyde mod kurven i basketball, blokere i volleyball eller træne på maskiner i fitnesscenteret. Der er ingen begrænsninger, men netop kun fri bevægelighed til udfoldelse.

Uden ærmer er sport nemmere

Hos adidas er ingenting forsimplet. Der er valgmuligheder for enhver, så vi kan imødekomme alle sportsfolks efterspørgsler. Mænd som kvinder, piger som drenge kan nyde de bløde toppe og croptops til sport og fritid. Elastiske materialer giver dig yderligere støtte, når overkroppen bevæges. En ekstra vigtig bonus er vores fokus på miljø. Det giver dig muligheden for at trække i genanvendte tekstiler med omtanke for hele kloden. Alt dette kombineret med adidas engagement i Better Cotton-initiativet, som forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Alle jer med sixpacks kan glæde jer til klassiske toppe, der fremhæver torso. Mens de modebevidste kan se frem til smarte croptops med fine detaljer på ryg og stropper. Ikke mindst takket være samarbejdet med Stella McCartney.