alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

herresokker

 
[212]
1 / 5
Side:af 5

Sokker til mænd: fodkomfort starter ved sokkerne

Boost-såler, Torsion System og Bounce. Der er masser af skoteknologier, der gør det bedste for dine sportsfødder. Men sokker er den ekstra uundværlige detalje, som afrunder komforten til perfektion. Når du bruger dine fødder, skal det være en positiv oplevelse, og sokker til mænd understøtter dine behov. En lang dag med motion danner sved om fødderne, men du kan uden tøven opretholde et tørt klima. AEROREADY absorberer fugt hurtigt og effektivt, så dine fødder føles friske. Opnå en fast pasform indvendigt i skoene takket være ekstra greb under sokkerne, som holder fødderne på plads i skoene. Ultralette materialer med en vis procentdel elastan giver dine fødder tilpas strækbarhed i alle positioner. Den støttende pasform garanterer dig tilmed et lækkert flow i dine bevægelser ved hvert et skridt. Sokker til mænd er din fodbeskyttelse under sport og i fritiden, så fødderne ikke skraber mod de indvendige sider.

Herresokker med mange egenskaber er din gevinst

Der er mange meninger om de klassiske tennissokker, men hvem ejer ikke mindst et par? De er helt essentielle med en perfekt længde over anklen. Du vil nyde den indbyggede stødabsorbering, når du går eller løber på hårde underlag. Volleyball, fodbold eller håndbold. Knæsokker er det klassiske valg, som yder varme om læggene. Så de ikke bliver kolde, når du ofrer dig for holdet for at hive de afgørende point hjem. Kompressionssokker er valget for dig, der dyrker mange timers sport på højt niveau, hvor blodcirkulationen øges og du efterfølgende hurtigere kan restituere. Sokker til mænd med indbygget refleks holder dig sportsklar på selv de mørkeste dage, når du bare skal nå en løbetur inden solopgang og en lang arbejdsdag venter. Løb med bæredygtighed på dine sokker. Genanvendte materialer og engagement i Better Cotton-initiativet tilføjer et miljøtema til dine strømper for en forbedret fremtid.