alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

adidas by Stella McCartney sko

 
[42]

adidas Stella McCartney sko beviser det perfekte match

Til kvinden, som går den ekstra mil for sig selv og verden omkring hende. Med gennemtænkt og nyskabende design, er adidas Stella McCartney sko et moderne og funktionelt valg til den aktive kvinde på farten. De stærke prints ogelegante detaljer smyger sig om dine fødder og passer perfekt ind i livets mange begivenheder. Udforsk atletiske og stilrene sko.

adidas Stella McCartney sko fanger alles blik

Om du træner til en halv - eller hel maraton eller du bevæger dig rundt i det urbane bybillede, så giver adidas Stella McCartney sko med Ultraboost støtte den rette stødabsorbering til dine fødder. De responsive såle er med til at skabe en moderne og nyskabende sko. Slip-on versionerne har selvfølgelig også Ultraboost og smyger sig om din fod med Primeknit 360 konstruktionen. Stella McCartney er inde over flere af adidas kollektioner af sko til den atletiske kvinde. Når det er tid til at slappe af ved poolen, kan du nemt glide ned i sandalerne med gummisål og overdel i kraftig mesh. De er designede til, at dine fødder kan blive våde med stil.

Over 15 års samarbejde med et mål for øje: Dig og dit unikke udtryk

Siden 2205 har Stella McCartney samarbejdet med os hos adidas. I en banebrydende kombination af luksus, sport og bæredygtighed har vi sammen skabt sportstøj og sko med en skarp, feminin profil. Vi er dedikerede til en mere bæredygtig verden og for hver kollektion, indarbejder vi flere bæredygtige og slidstærke materialer. Primeblue indeholder store dele Parley Ocean Plastic, som er skabt af plasticflasker, indhentet fra strande og kystområder, før de er endt i havet. Mange af vores sneakers indarbejder Primeknit, så du får maksimal komfort og åndbarhed. Vi har inkorporeret Boost-teknologien, som er vores mest banebrydende og stødabsorberende form til dato.