alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Rugbystøvler

 
[13]
Innovative designs og moderne materialer er grundstenen i de mange rugbystøvler hos adidas. De er hver og en bygget til de øjeblikkelige retningsskift, kraftige spark og utrolige præcision, som sporten kræver.

Moderne rugbystøvler til de udfordrende kampe

Kom et skridt tættere på sejren i et par slidstærke rugbystøvler. Hos adidas kan du naturligvis vælge mellem forskellige modeller og størrelser, men du kan altid være sikker på at finde et par, der besidder høj ydeevne. Det er takket være kombinationen af kraftige materialer og innovative teknologier, som er specifikt skabt til rugby. Det betyder, at du i det store sortiment vil støde på designelementer som asymmetriske snøresystemer, stærke såler samt overflader med gummitakker, der leverer en øget præcision, når du sparker. Det er med andre ord rugbystøvler, som vil hjælpe dig med at tage dit spil til nye højder.

Rugbysko til de entusiastiske spillere

Blandt det gode udvalg af rugbystøvler hos adidas kan du trygt forvente, at ethvert par er kendetegnet af en høj kvalitet. Her er nemlig tale om rugbysko, der kan tåle, at du giver den max gas, uanset hvor lang eller intens en kamp du er ude i. De lette og behagelige såler stabiliserer og sikrer, at komforten altid er i top fra det øjeblik, du snører dine rugbystøvler, til du tager dem af igen. Det er fodtøj, der i særdeleshed er velegnet til spillere, som ønsker at optimere og forbedre deres evner.

Grib sejren i et par bæredygtige støvler

Miljøvenlige designs er kommet for at blive, og af denne grund kan du i det gode sortiment af rugbysko finde et hav af bæredygtige modeller. De mange støvler forener et stiligt ydre og en effektiv konstruktion med en lang række genanvendelige materialer. Du behøver ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller stil, men du kan blot nyde et par holdbare og flotte sportssko, som er lavet med respekt for miljøet.