alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Frakker og parkas

 
[29]

Fuld tildækket mod vind og vejr i frakker og parkas

Frakker fra adidas klæder dig på til drilsk sommervejr, blæsende efterårsvejr, isnende vintervejr og køligt forårsvejr. En model til hver en årstid, så vejrets luner ikke er en hindring, når hverdagens aktiviteter lokker dig ud af hoveddøren. RAIN.RDY og DWR-belægning holder dig tør og varm med sine vand- og vindafvisende egenskaber. Åndbart stof forhindrer sved i at ophobe sig, så du kan opretholde aktivitetsniveauet. Vinterfrakker med PrimaLoft® er lig ultimativ varme. Det innovative materiale forhindrer fugt i at absorberes, så du holdes tør. Klæd dig på med god samvittighed. Et miljøbevidst fokus har resulteret i modeller sammensat af genanvendt polyester og plastikaffald fra verdens kystområder. 

Trendy parkas og sommerfrakker til årets lune måneder

Kalenderen viser juni, men udenfor står det ned i tykke stænger, og temperaturen ser ud til at være gået i stå på de køligere grader. På knagen hænger din nye parka klar til at møde dagens vejrlige udfordringer med sine vand- og vindafvisende funktioner. Du er fristet til at sige, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Med din nye sommerfrakke har du i hvert fald gjort dit for at være klar til alt slags vejr. Intet skal stå i vejen for, at du napper cyklen på arbejde. Det trendy design og de moderigtige farver har endda fået dig til at se frem til en af sommerens våde dage.

Varme frakker til kulde og sne

Vinter skriger på ordentlig påklædning. Minusgrader, sne og slud lurer ude. Du føler dig ikke truet. I garderoben hænger din nye vinterfrakke klar til brug. Kraftigt for af dun, høj hals og stor hætte, der lukker af for vinden og forhindrer den i at finde vej til din hud. Vintervejret kan bare komme an. Med en adidas frakke er de kolde måneder intet problem. De stilfulde, detaljeorienterede designs gør det muligt at nyde alle årets måneder.