adidas Snowboarding

adidas Snowboarding leverer en kollektion af udendørstøj og støvler for vinter 18/19, der fokuserer på fintunet pasform og funktion uden at ofre den ikoniske æstetik.

TACTICAL ADV

Tactical ADV-støvlerne er den seneste opdaterede udgave af favoritten. Den har fået tweaket materialerne og detaljerne med varmeformbart Ultralon-inderfor og en skridsikker, rå ydersål i gummi samt et kraftigt snøresystem.

PREMIERE JAKKE

Jakkens alsidighed og slidstyrke har gjort den til en favorit. Den blander ikoniske adidas-arv med luksusmaterialer- og design med performancestærke 10K-vandafvisning.

SAMBA ADV

Samba ADV-støvlerne fortsætter den legendariske arv og lever op til sin respekterede navnefælle. Disse snowboarding-støvler har en 3D-formstøbt pløs, der giver fleksibilitet og alsidig pasform til mange slags brug.

FLANDERS SKIBUKSER

Disse snowboarding-bibbukser er designet til de bedste præstationer og har en fuld forseglet skal med 20K-vandafvisning for at klare al slags vintervejr.

LAZY MAN BUKSER

Komfort og performance forenes i dette design inspireret af joggingbukser. De er lavet med strækbart og fjerlet softshell-stof med en lamineret 5K-vandafvisning, der sikrer det funktionelle element.
Den seneste kollektion af støvler og udendørstøj er resultatet af samarbejdet mellem vores snowboardere og designere, der altid finder fælles grundlag i performance og adidas' ikoniske stilarv.

ADIDAS SNOWBOARDING TEAM