alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Snowboarding

 
[27]

Snowboarding er ren adrenalin i sne

Snevejr er lig med udevejr. Hvis ikke der falder hvide krystaller herhjemme,  går turen mod udlandet til knasende sprøde bakker med fuld fart på. Snowboarding stiller krav til din motorik og balance, men også til dit outfit. Hos adidas er intet vejr for besværligt og derfor klæder vi dig på til alle dine ture i sneen. Snowboarding er en forholdsvis ny sport opstået omkring 1960, men vi trækker på al vores erfaring tilbage fra 1949 – også inden for skisport. Derfor kan du nyde komforten i kulden. AEROREADY er med sine svedtransporterende egenskaber klar til at holde din krop tør i høj solskin og sne på banerne. Lækker, isolerende gåsedun sørger for varme og beskyttelse på det yderste lag. Derfor kan du både holde sig tør og varm, når du dyrker snowboarding. Genanvendelighed står vores miljøhjerte nær, så fræs afsted på boardet velvidende, at dit tøj er skabt med fokus på reducering af resurser og emissioner.

adidas snowboarding er vejen frem

Selvom det er koldt på pisterne, kommer varmen hurtigt under aktivitet. Ventilationskanaler på overtøjet og mesh-indsatser garanterer dig en behagelig cirkulation, så kroppen kan ånde. Jibbing, Freestyle eller alpine snowboarding. Kollektionerne fra adidas er designet med optimeret strækbarhed, så du kan bevæge dig frit og komfortabelt i sneen. Snowboardjakker med snekrave, vandtætte overflader og vind-afvisende stropper i ærmerne sikrer dig fuld beskyttelse i snevejr. Brug også overtøjet til hverdag, så du kan lukke af for den danske vinterkulde. Snowboarding er mere end jakker. Snowboardbukser, undertøj og trøjer skal du også forkæle kroppen med. Alt sammen i tætsiddende pasformer og med elastan for optimeret fleksibilitet. Når du ikke lige står på snowboard, kan du pakke fødderne ind i varme vinterstøvler med masser af trækkraft og greb, så du kan udforske landskaberne med sikkerhed på fødderne. Husk også tilbehøret fra adidas, så du ikke fryser hænder og hoved.