alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

skatersko

 
[83]
Originals Sort Puig skoOriginals Sort Puig sko

Puig sko

Originals

1 / 2
Side:af 2

Et solidt statement med retroinspirerede skatersko fra adidas

Dyrk det oldschool look med et fænomen, der er langt mere end blot end sport. Skateboarding er en livsstil og statement, der har defineret rammerne for en rå og urban personlighed gennem adskillige årtier. Det er en verden af modige sjæle, der ikke tøver, når adrenalinspækkede udfordringer og velkoordinerede tricks skriger på at blive mestret. Bliv en del af den modige bevægelse med de rå og retroinspirerede skatersko og skateboardsneakers fra adidas. Vi dyrker de ikoniske modeller og bringer adidas’ historie til live med legendariske symboler som 3-Stripes og Trefoil. Gør dig klar til at indtage ramper og gader med skelsættende designs og teknologier, der forbedrer din performance, når kickflips og ollies skal tilføres listen af mestrede retrotricks.

Selvsikre tricks og forøget selvtillid med performance skatersko

Bedre resultater og forøget selvtillid med funktionelle skatersko og skateboardsneakers skabt på baggrund af moderne teknologier. Få en øget og sublim føling med boardet samt et suverænt greb og fleksible fornemmelser leveret af skridsikre skatersko og skateboardsneakers med ydersål af vulkaniseret gummi og Geoflex-trædemønster. Overdele af bløde, åndbare materialer samt indvendig for af tekstil smyger sig om din fod og resulterer i en stabil og støttende pasform. Dine adidas skatersko og skateboardsneakers er som en naturlig forlængelse af dine fødder. Intet der hæmmer eller forhindrer dig i hæsblæsende grind på udfordrende flader. Bybilledet gøres til din ultimative legeplads.

Stil skateboardet fra dig og træd ind i hverdagen med adidas skatersko

Fra vilde tricks på rampen med skateboardet solidt plantet under fødderne til hverdagens varierende indhold og mange indslag. De alsidige adidas skatersko følger dig hele vejen og bringer ekstra stil og råt look til dit hverdagsoutfit. Dine favoritjeans eller garderobens simple shorts tilsættes et forfriskende touch med skatersko i strømlinede designs og klassiske farver. Dette stilfulde og urbane fodtøj dur til langt mere end bare rampen og skateboardet.