alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

skatersko

 
[82]
Nora sko
Futurevulc Lifestyle Skateboarding sko
Futurevulc Lifestyle Skateboarding sko
Busenitz Vulc 2.0 sko
Campus ADV sko
Busenitz sko
Busenitz Vulc 2.0 sko
Busenitz Vintage sko
Tyshawn Low sko
Matchbreak Super sko
3MC Vulc sko
Forum 84 Low ADV sko
ZNSORED HI Lifestyle Adult sko
Tyshawn sko
Busenitz Pro sko
Puig Indoor sko
Daily 3.0 Lifestyle Skateboarding Suede sko
Nora sko
Matchbreak Super sko
Tyshawn Low sko
Nora sko
Court Platform sko
3MC Vulc sko
Nora sko
Busenitz Vulc II sko
Matchbreak Super sko
Forum 84 Low ADV sko
Forum 84 Low ADV sko
3MC Vulc sko
3MC Vulc sko
Campus ADV sko
Puig Indoor sko
Puig sko
Vulc Raid3r Lifestyle Skateboarding Slip-On Canvas Graphic Print sko
FARM Rio x Vulc Raid3R Lifestyle Skateboarding Logo Branding sko
Tyshawn sko
Busenitz sko
VULCRAID3R Skateboarding sko
Tyshawn sko
Copa Nationale sko
Forum 84 Low ADV sko
Gazelle ADV sko
Shmoofoil sandaler
1 / 2
Side:af 2

Et solidt statement med retroinspirerede skatersko fra adidas

Dyrk det oldschool look med et fænomen, der er langt mere end blot end sport. Skateboarding er en livsstil og statement, der har defineret rammerne for en rå og urban personlighed gennem adskillige årtier. Det er en verden af modige sjæle, der ikke tøver, når adrenalinspækkede udfordringer og velkoordinerede tricks skriger på at blive mestret. Bliv en del af den modige bevægelse med de rå og retroinspirerede skatersko og skateboardsneakers fra adidas. Vi dyrker de ikoniske modeller og bringer adidas’ historie til live med legendariske symboler som 3-Stripes og Trefoil. Gør dig klar til at indtage ramper og gader med skelsættende designs og teknologier, der forbedrer din performance, når kickflips og ollies skal tilføres listen af mestrede retrotricks.

Selvsikre tricks og forøget selvtillid med performance skatersko

Bedre resultater og forøget selvtillid med funktionelle skatersko og skateboardsneakers skabt på baggrund af moderne teknologier. Få en øget og sublim føling med boardet samt et suverænt greb og fleksible fornemmelser leveret af skridsikre skatersko og skateboardsneakers med ydersål af vulkaniseret gummi og Geoflex-trædemønster. Overdele af bløde, åndbare materialer samt indvendig for af tekstil smyger sig om din fod og resulterer i en stabil og støttende pasform. Dine adidas skatersko og skateboardsneakers er som en naturlig forlængelse af dine fødder. Intet der hæmmer eller forhindrer dig i hæsblæsende grind på udfordrende flader. Bybilledet gøres til din ultimative legeplads.

Stil skateboardet fra dig og træd ind i hverdagen med adidas skatersko

Fra vilde tricks på rampen med skateboardet solidt plantet under fødderne til hverdagens varierende indhold og mange indslag. De alsidige adidas skatersko følger dig hele vejen og bringer ekstra stil og råt look til dit hverdagsoutfit. Dine favoritjeans eller garderobens simple shorts tilsættes et forfriskende touch med skatersko i strømlinede designs og klassiske farver. Dette stilfulde og urbane fodtøj dur til langt mere end bare rampen og skateboardet.