alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Golftilbehør og Golfudstyr

 
[81]
Dit sving, din præcision, dit drive. Det hele afhænger af at du har det rigtige udstyr, der kan understøtte din performance og ambitioner. adidas golfudstyr matcher dit høje ambitionsniveau, så du kan yde max på fairwayen.
Golf Sort PLAYERS TOWELGolf Sort PLAYERS TOWEL

PLAYERS TOWEL

Golf

Mænd Golf Blå Denim kasketMænd Golf Blå Denim kasket

Denim kasket

Mænd Golf

1 / 2
Side:af 2

Hole in One med dit nye adidas golftilbehør

Professionel golf, handicapsystem eller pay and play blot for morskabens skyld. Der er nok at vælge imellem som golfspiller. Uanset niveau, så får du altid det bedst tilgængelige i sortimentet med golfudstyr. Vores sponsorater af professionelle spillere inddrages i designprocesserne. Det giver dig forudsætninger for at få det optimale ud af spillet med den lille hvide kugle. Når du har styr på dit golftøj, kan du supplere op med alt det nødvendige golfudstyr. Vejret er en afgørende faktor, når du går fra tee-sted over fairway til greenen. Teknik er afgørende på golfbanen, men dit syn spiller også en vigtig rolle. Elementerne kan du heldigvis skærme af for med tilbehør til hovedet. Praktiske solskærme kombineret med sportsbriller holder solens blændende stråler væk fra øjnene. Kasketter dækker også hovedbund og hår, så du ikke bliver skoldet på de varme sommerdage. AEROREADY sørger for svedtransportering sammen med luftpaneler, der holder varmen ude.

Dit golftilbehør gør sporten komplet

Albatross, Bogey eller Birdie. Du skal have fat i det rette golfudstyr for at kunne yde optimalt. Når der er styr på hoved- og ansigtsbeskyttelsen, kan du se nærmere på alle de andre items, der også har betydning for din komfort på banen. Hverdagsgolf eller turneringer. Golftasker er din følgesvend på turen. Små tasker til alt dit skiftetøj, eller kufferter til udstyr og større ting. Opbevaring er intet problem takket være rummelige golftasker. Tilmed i genanvendte materialer, som sætter ekstra fokus på miljøet. Golf er kendt for at være formel og stringent i looket, men vi giver dig også farvemuligheder. Et klassisk og tidløst bælte kan du dog aldrig undvære til at holde golfbukserne på plads. Sokker er naturligvis også en del af dit golftilbehør, så du kan beskytte fødderne i alle de positioner, der skal til, for at få kuglen i hul.