alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Udsalg af tøj til kvinder

 
[2507]

SOMMERUDSALG: NYE STYLES TILFØJET

Flere styles er blevet tilføjet til vores udsalg! Spar op til 50 % på dine yndlingsstyles fra adidas.
LOUNGEWEAR Slim joggingbukser
Adicolor Classics Long Sleeve kjole
Essentials Linear tights
adidas x Marimekko Graphic T-shirt
adidas x Marimekko Graphic T-shirt
Marimekko x adidas T-shirt
Essentials Linear T-shirt
Hyperglam Tight shorts
Marimekko x adidas cykelshorts
Essentials 3-Stripes tights
Træningsdragt
adidas x Marimekko Training tights
Marimekko x adidas WND jakke
Team Sports joggingdragt
Marimekko x adidas T-shirt
Own the Run Hooded vindjakke
Slim jakke
Own the Run Hooded Running windbreaker
LOUNGEWEAR Essentials Loose Logo tanktop
Marimekko x adidas træningsjakke
adidas x Marimekko Training tanktop
Marimekko x adidas træningsbukser
Rich Mnisi hovedtørklæde
Adicolor Classics 3-Stripes tights
Bukser
Primeblue SST træningsbukser
3-Stripes T-shirt
LOUNGEWEAR Cropped Full Zip hættetrøje
Adicolor Essentials Fleece sweatshirt
Always Original Graphic Long Sleeve T-shirt
Adicolor Nylon træningsbukser
Own the Run Long Sleeve T-shirt
WSERE19 TRG SHO
Marimekko x adidas Pluz Size T-shirt
Marathon 20 shorts
Techfit Badge of Sport tights
adidas by Stella McCartney TruePurpose Training tights
Own the Run 3/4 Running leggings
adidas x Marimekko Training tanktop
adidas x Marimekko hættetrøje
Parley Run Fast Running tanktop
Marimekko x adidas løbeshorts
adidas x Rich Mnisi Running tights

Få pulsen op med adidas’ udsalg af tøj til kvinder

Er det tid til at træne igennem? adidas’ udsalg af tøj til kvinder bakker op om din sport. Skru op for tempoet på løbeturen iført ventilerende shorts. Skarpe 360-graders reflekser giver dig mulighed for at træne på alle tider af døgnet. Strækbart stof går i ét med dine bevægelser. Indvendige shorts forhindrer, at du viser mere, end du lyster. Suppler med en COLD.RDY-hoodie på køligere dage. Teknologien isolerer og håndterer fugt, så du kan spæne derudaf på alle årstider. Nu er der ingen grund til at blive hjemme, blot fordi vejrudsigten melder om lave temperaturer. Kast dig over det ekstra sæt med vægtene. Absorberende AEROREADY tager sig af fugten, som opstår, når du giver den en ekstra skalle i fitnesscentret. Stræk ud på måtten i formsyede tights, som favner dine former og støtter op fra hofte til ankel. Pust ud, og glæd dig over dagens indsats. adidas’ udsalg af tøj til kvinder følger dig i dine aktiviteter og bakker op om din favoritsport.

Dyrk alsidigheden med adidas’ outlet af tøj til kvinder

Det sporty udtryk kombineres med det trendy, så du kan tage afsked med de aktive udfoldelser og finde vej videre ind i hverdagen. Alt det i ét og samme stykke tøj på tilbud. En klassisk hættetrøje i et stilrent design harmonerer med alt fra træningsbukser til jeans. En farverig windbreaker med løs pasform stemmer overens med både vandreture og bybillede. En elegant badedragt med flot V-ryg gør sig godt til de udfordrende svømmebaner, men får dig ligeledes til at ose af selvtillid på stranden. Hvorfor fylde garderoben med begrænsende dele, når adidas’ outlet af tøj til kvinder gør det muligt for dig at dyrke dine kreative sider? Alsidigheden tillader dig at lege med udtrykket, så du kan dyrke det grænseløse. Det fantasifulde. Det unikke. Ingen er som dig. Det bør fejres med gode deals og rabatter.