alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Børnesokker

 
[16]

Børnesokker til den unge atlet

Hvad end dit barn leger med vennerne, øver tricks på skateboardet, danser i vandpytter eller skal i skole, så er deres sko kun så behagelige, som det, der er indeni dem. Børnesokker bliver ofte glemt, når vi tænker på vores barns komfort, men de er faktisk essentielle for komforten til både sport og hverdag. adidas børnesokker er designet til det aktive, legesyge barn og giver støtte til både træning og hverdag. Med vores svedtransporterende teknologier, bliver fugten ledt væk fra fødderne og hjælper med at holde en behagelig temperatur i skoene. Flere af adidas børnesokker kommer med finurlige designs og fede farver. Lavet med børns skønne fantasiverden i tankerne, gør vi sokkerne til mere end bare en nødvendighed.

Forkæl dit barns fødder med adidas børnesokker

Til udendørsaktiviteter er det essentielt, at sokkerne hjælper med at holde fødderne varme. Men det skal heller ikke føles som en sauna i deres sko. Vores ekstra tykke sokker med blød polstring giver optimal åndbarhed. AEROREADY materialet leder fugten væk fra fødderne og den tætte pasform krammer de aktive fødder. Om sommeren, når de løber rundt i deres yndlingssneakers, kan de være så ivrige for at komme ud, at de næsten glemmer sokkerne. Med ankelsokkerne, vil de glemme, at de har dem på. De gemmer sig ved kanten af almindelige sneakers, så de ikke ses. De er tynde, lette og er lavet for at øge komforten.

Lad dit barn løbe mod en mere bæredygtig fremtid

Halvdelen af vores kollektioner har siden 2020 bestået af bæredygtige materialer. Sokker lavet med Primegreen giver slidstærke børnesokker, lavet af genanvendt polyester. Sammen kan vi mindske klimaaftrykket og sikre, at vore børn vokser op på en sundere planet. Vi er også medlem af Better Cotton Initiative. Dette initiativ øger sikkerheden for bomuldsproducenter verden over samt forbedrer bomuldsproduktionen, så den bliver mere miljøvenlig.