alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

joggingsæt til kvinder

 
[891]
Pacer 3-Stripes Knit shorts
Running Graphic kønsneutral T-shirt
Adistar sko
Run Falcon 2.0 sko
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
Marathon 20 shorts
Running Graphic kønsneutral T-shirt
Adizero Adios Pro 3 sko
Adizero Adios Pro 2.0 sko
adidas by Stella McCartney TruePace Running Loose T-shirt
Run It Running T-shirt
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport tights
Own the Run Short Running tights
Pacer 3-Stripes Woven Two-in-One shorts
Marimekko Run Icons 3-Stripes Hooded Running windbreaker
Run Fast Zip Solid jakke
adidas by Stella McCartney TruePace Woven jakke
Own the Run Hooded Running windbreaker
Ultraboost 22 sko
Ultra 4DFWD sko
Terrex Soulstride RAIN.RDY Trail løbesko
Ultraboost 21 COLD.RDY sko
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Trail løbesko
Ultraboost 21 COLD.RDY sko
Run Falcon 2.0 sko
Adizero Adios Pro 2.0 sko
Run Falcon 2.0 sko
adidas 4D FWD x Parley sko
adidas x Allbirds sko
Ultraboost 21 COLD.RDY sko
ULTRABOOST 22 sko
Adizero Adios Pro 2.0 sko
Run Falcon 2.0 TR sko
Own the Run 7/8 Running leggings
EQ21 Run sko
Adistar sko
adidas by Stella McCartney OutdoorBoost 2.0 sko
Formotion Sculpt tights
Ultraboost 22 sko
Training Essentials High-Waisted 7/8 tights
Questar sko

Med joggingsæt til damer står du knivskarp og klar til træning

Træning og fitness er sundt for krop og sjæl. Derfor har adidas en række joggingsæt til damer, og en lang række artikler til træning og fitness. Der er rig mulighed for at fylde træningstasken eller garderoben op med fint løbeudstyr til kvinder, så der kan trænes i fitnesscentret, på landevejene eller i skovene. Med en let træningsjakke til at tage på til og fra træningen, eller undervejs hvis det er lidt køligt, kan du holde varmen og fortsat bevæge dig frit i træningen. Et joggingsæt til damer kan sammensættes præcis som du måtte ønske det, med sko, t-shirts, tights, shorts og jakker. Så uanset hvilken smag du må have, kan du finde det rette løbeudstyr til kvinder, og komme godt i gang med træningen året rundt.

Masser af løbeudstyr til kvinder, så du kan komme godt i gang

En vigtig del af træningen, er naturligvis at finde det rette par løbesko. De skal være behagelige at have på, samtidig med de giver god støtte og komfort til fødderne under løbeturen eller under træningen. Alle udgaver er lette og samtidig tætsiddende, hvilket bevirker en fri følelse som giver energi til den videre løbetur. Når der er styr på det rette fodtøj, skal der naturligvis også findes det rette træningstøj. Der er mange forskellige udgaver af joggingsæt til damer, så det er muligt at finde den rette lette t-shirt, som kan holde dig afkølet og klar under hele træningen eller løbeturen. Flere af modellerne er lavet med letvægtsstoffer med aeroready-teknikken, så du sørger for at holde dig tør for sved, på trods af intens træning på cyklen eller i fitness-maskinerne. Der er flere varianter og farver, så du kan skille dig ud fra mængden, ikke bare med din energi, men også med din påklædning, som du enten kan køre klassisk eller med mere spræl i. Det samme gælder for beklædningen til benene, hvor der kan findes både shorts og tights. Så hvad enten det er køligt eller varmt, om du træner ude eller inde, kan du finde det helt rette løbeudstyr til kvinder hos adidas.