alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

børnetilbehør

 
[222]
Classic rygsæk
Classic rygsæk
Classic rygsæk
Strømper, 3 par
Trefoil ankelsokker, 3 par
Al Rihla træningsbold
UCL Competition void bold
Adicolor Cuff hue
Logo hue
Hue
adidas x Marvel Black Panther kasket
Renseskum
Imprægnering refill
ARKD3 rygsæk
Toploader rygsæk
adidas x Marvel Black Panther rygsæk
adidas Originals x André Saraiva rygsæk
Tiro Primegreen AEROREADY halsedisse
Milano 16 sokker, 1 par
Predator Edge Training målmandshandsker
Predator Edge Pro målmandshandsker
Milano 16 sokker, 1 par
Al Rihla Club bold
Al Rihla League bold
Predator Training målmandshandsker
Predator Edge Fingersave Match handsker
X Speedportal League handsker
Al Rihla League Junior 290 bold
Trefoil ankelsokker, 3 par
Messi Match benskinner
Air pumpe
Al Rihla Competition bold
Al Rihla Club bold
Steel flaske, 0,75 l
Al Rihla Training Hologram Foil bold
Milano 16 sokker, 1 par
Al Rihla Pro bold
Al Rihla minibold
NZRU All Blacks Replica rugbybold
Condivo halsedisse
Al Rihla Club bold
Al Rihla Club bold
Milano 16 sokker, 1 par
1 / 5
Side:af 5

Find alt det børnetilbehør, som dit barn skal bruge, når I skal ud af døren

Det kan være en intens oplevelse at få de små ud ad døren til tiden, så I når bussen, aftalen eller mødetidspunktet. Der er altid et eller andet, som bare ikke er, hvor det burde være. Derfor er det godt at være på forkant, så du er sikker på, at du har rent faktisk har alt det nødvendige. Og du finder det med garanti i vores omfattende udvalg af børnetilbehør. Her finder du alt fra sportstasker, stålflasker, huer, handsker, ure og selvfølgelig alt inden for sportstilbehør. Så er spørgsmålet bare, om du kan finde det igen, næste gang I skal af sted, og uret tikker.

Få børnene klædt på til deres yndlingssport

Uanset om de er til fodbold, håndbold, svømning eller gymnastik, om de står på skateboard, løber ture i skoven, prøver kræfter med styrketræning eller har det sjovt med trampolinspring, finder du det helt rette børnetilbehør og børneudstyr hos adidas. Og det gælder også, hvis det ikke nødvendigvis er konkurrencegenet, der er drivkraften. Vi har udstyret til dit fantasifulde eventyr, så børnene trygt kan gå opdagelse, og du kan holde en pause. Med tilbehør til børn fra adidas kan de altid holde varmen og er altid tørre, uanset hvad de laver.

Giv barnet de bedste forudsætninger for fri bevægelse

At komme op fra sofaen og ud i verden for at udforske, konkurrere eller bare have det sjovt med vennerne på en aktiv måde kan gøre underværker for et barns trivsel. Træning, sport og leg er gavnligt på mange planer og styrker ikke kun konditionen, men også barnets sociale færdigheder, koordination og kreativitet. Og udstyret er selvfølgelig det sidste, der skal stå i vejen.