alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

børnetilbehør

 
[136]
Originals Flerfarvet ImprægneringOriginals Flerfarvet Imprægnering

Imprægnering

Originals

Fodbold Rød Air pumpeFodbold Rød Air pumpe

Air pumpe

Fodbold

1 / 3
Side:af 3

Find alt det børnetilbehør, som dit barn skal bruge, når I skal ud af døren

Det kan være en intens oplevelse at få de små ud ad døren til tiden, så I når bussen, aftalen eller mødetidspunktet. Der er altid et eller andet, som bare ikke er, hvor det burde være. Derfor er det godt at være på forkant, så du er sikker på, at du har rent faktisk har alt det nødvendige. Og du finder det med garanti i vores omfattende udvalg af børnetilbehør. Her finder du alt fra sportstasker, stålflasker, huer, handsker, ure og selvfølgelig alt inden for sportstilbehør. Så er spørgsmålet bare, om du kan finde det igen, næste gang I skal af sted, og uret tikker.

Få børnene klædt på til deres yndlingssport

Uanset om de er til fodbold, håndbold, svømning eller gymnastik, om de står på skateboard, løber ture i skoven, prøver kræfter med styrketræning eller har det sjovt med trampolinspring, finder du det helt rette børnetilbehør og børneudstyr hos adidas. Og det gælder også, hvis det ikke nødvendigvis er konkurrencegenet, der er drivkraften. Vi har udstyret til dit fantasifulde eventyr, så børnene trygt kan gå opdagelse, og du kan holde en pause. Med tilbehør til børn fra adidas kan de altid holde varmen og er altid tørre, uanset hvad de laver.

Giv barnet de bedste forudsætninger for fri bevægelse

At komme op fra sofaen og ud i verden for at udforske, konkurrere eller bare have det sjovt med vennerne på en aktiv måde kan gøre underværker for et barns trivsel. Træning, sport og leg er gavnligt på mange planer og styrker ikke kun konditionen, men også barnets sociale færdigheder, koordination og kreativitet. Og udstyret er selvfølgelig det sidste, der skal stå i vejen.