alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Predator

 
[58]
Nøjagtighed er en daglig vane for dem, der er besat af præcision og kontrol. Det er dem, der fortjener at bære Predator på fødderne. Predator Accuracy er ikke en hvilken som helst støvle, men den næste generation designet til at bære Predators DNA fremad ved at give dig selvsikkerheden til at ramme bolden perfekt hver gang, når som helst og hvor som helst.
pack shot
Female Athlete in action
Product shot in profile
Male Athlete in action
1 / 2
Side:af 2

adidas Predator får vildskaben frem i dig på banen

Bliv klar til at indtage grønsværen med fuld kontrol og boldføling! adidas Predator klæder dine fødder på til masser af tekniske lækkerier, så du kan få netmaskerne til at blafre. Endelig er den ikoniske model tilbage. Og mere aggressiv end nogensinde. Se blot på skoenes vilde designs, der løfter fodboldstøvledesigns op på et højere niveau. Båret af topscorere og ikoniske verdensspillere gennem årtier – og nu klar til at lade dig brillere på nyklippede plæner, når kampe skal vindes. Med adidas Predator kan du i den grad skabe panik blandt modstanderne og dominere på banen. Gummitakker på overdelene samt langs siderne er støvlernes klassiske signatur. De mange bittesmå spikes giver dig fordelen, når du løber mod mål og har brug for greb og føling med bolden. Hurtigheden i skuddet er ikke til at tage fejl af, og du vil blive idolet på dit hold.

adidas Predator er pointgivende med dig på banen

Det ligger i ordene. adidas Predator med Demonskin og pigge på overdelene. Du kan godt se frem til at jorde forsvaret på teknisk og lovlig vis, når du kommer susende i dine drønskarpe fodboldstøvler. Innovativt udviklede knopper under sålerne giver dig den nødvendige støtte, når du laver retningsskift og banker læderkuglen i kassen. Fleksibelt Primeknit giver dig en sok-lignende fornemmelse, som både betyder perfekt pasform og fleksibilitet, så du kan få spin på bolden. Anatomiske silhuetter og ergonomisk veludførte konturer sender dig på banen med største chance for sejr. Unikke overdelskonstruktioner sørger for mindre fodbøjning i skudøjeblikket, hvilket munder ud i mere skudkraft. Du kan udfordre målmanden med saft og kraft bag hvert et kick, så han som en anden sprællemand må give fortabt. Et rovdyr og et monster på banen. Med adidas Predator kan du skræmme enhver modstander af vejen!