alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sportstasker

 
[216]
Essentials Logo sportstaske, medium
4ATHLTS Camper rygsæk
Power VI rygsæk
Essentials Logo bæltetaske
Power rygsæk
X-City rygsæk
adidas x Messi rygsæk
RACKET BAG CONTROL 3.0
adidas x Mo Salah rygsæk
City Xplorer rygsæk
Running Gear flasketaske
Trolley taske, medium
4ATHLTS sportstaske, large
Multigame Bat taske
Standards Designed to Move Training sportstaske
4ATHLTS Organizer
Power gymnastikpose
Go-To rygsæk
X-City rygsæk
Classic Badge of Sport rygsæk
Essentials Linear Graphic rygsæk
Classic Badge of Sport rygsæk 3
Essentials 3-Stripes Shoulder taske
Beyond Fashion Sport to Street Training skuldertaske
4ATHLTS Camper rygsæk
Classic Graphic rygsæk
Classic Essential Organizer taske
adidas x Disney Minnie and Daisy rygsæk
Designed to Move Standards Training Shoulder tote-taske
Running Gear lommetaske
Standards Designed to Move Training sportstaske
Motion Linear rygsæk
Love Unites rygsæk
Motion Badge of Sport rygsæk
Rygsæk
4ATHLTS Camper rygsæk
Classic Future Icon 3-Stripes bæltetaske
Manchester United Travel rygsæk
Real Madrid 22/23 Travel rygsæk
Classic Badge of Sport rygsæk
4ATHLTS ID bæltetaske
RACKET BAG TOUR
Classic 3-Stripes Horizontal rygsæk
1 / 5
Side:af 5

På farten med rummelige sportstasker

Det er tid til at mærke kroppen arbejde og blive belønnet af den efterfølgende følelse af velvære og fornyet energi. Sving sportstasken om skulderen, og du er klar til at finde vej til stedet for dagens sportslige udfoldelser. Gode materialer og et stærkt fokus på miljø er kendetegnende for de mange adidas sportstasker. Blandt andet er flere modeller sammensat af materialer som genanvendt polyester, for på den vis at spare på jordens værdifulde ressourcer og nedsætte udledningen af emissioner. 

Aldrig har det været lettere at holde styr på dine sager 

Et væld af modeller og størrelser gør det til en leg at finde en sportstaske, der matcher dine behov. Sortimentet huser alt fra bæltetasker og mindre rygsække til rummelige trolleys og udgaver af sportstasker med store mål og plads til 45 liter. Små udvendige lommer og indbyggede rum, såsom skorum, gør det let at holde dine ting adskilligt. Slip for at få beskidte sko i nærkontakt med dit nyvaskede tøj. Når alt har sin plads, undgår du at bruge unødig tid på at lede. Brug i stedet tiden på det, der betyder noget i livet, såsom din dyrebare træningstid. Placer husnøglen i forrummet med kraftig lynlås og vupti, du træder ind ad hjemmets hoveddør på rekordtid. Pak weekendtøjet i en af de større sportstasker, og du er klar til den længe ventede weekendtur.  

Komfort og design i én og samme sportstaske 

Elegante designs tilsat komfortable remme og stroppe giver lyst til at leve et liv på farten. Alt fra klassisk hvid og sort til livlige grafiske mønstre og pangfarver. Tilfør dit look et sporty appeal med sportstasker fra adidas og udlev drømmen i selskab med 3-Stripes og Trefoil. Polstrede håndtag, bløde stropper og behagelige skulderremme giver dig en sportstaske, du ikke har lyst til at stille fra dig. Gør du det alligevel, er kraftig TPE-beklædt bund alletiders nyhed, mens vandafvisende overflader heller ikke skal undervurderes på grå regnfulde dage.