alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

UDFORSK ENHVER OVERFLADE

Mærk den perfekte kombination af greb og komfort.

Bjergbestigning · Sko

 
[29]

SÅ SKOEN PASSER

Det behøver ikke at være en videnskab at vælge de rigtige klatresko. Her er nogle vigtige tips, så du vælger den rigtige pasform:
– Prøv dem på om eftermiddagen. Dine fødder hæver op i løbet af dagen til deres fulde størrelse.
- Brug skoen uden sokker. Så kan du bedre mærke, hvordan skoen arbejder mod din hud, så du undgår gnidninger og irritation.
- Klatresko skal ikke være ubehageligt stramme. Det kan være svært at se de helt små greb gennem tårerne.
- Klatresko er unikke. Ethvert design har sin egen pasform. Vi tilbyder forskellige former til forskellige behov. Se beskrivelserne her: