alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

GORE-TEX® sko

 
[86]
1 / 2
Side:af 2

GORE-TEX® sko holder dine fødder tørre

adidas-produkter kombineret med GORE-TEX®. Så bliver det ikke bedre, når topfede sportssko skal holde tørre på vandreturen. Kan du forestille dig, at teknologien først blev brugt til kabler, der var med på en månemission? For sidenhen at blive integreret i tøj og sko. Vandreture, løb, trekking eller spontane gåture i hverdagen. Du kan altid forlade dig på GORE-TEX® sko. Den fantastisk veludviklede teknologi sørger for at holde vind og vand ude af dit fodtøj. Tørre fødder er altafgørende for din komfort, når du er afsted på gåben. Membranerne er spækket med bittesmå huller. Så små, at hverken vand eller vind trænger ind og gør dine strømper våde. Hullerne er dog på strategisk vis store nok til, at dine fødder kan slippe af med fugt. Magiske GORE-TEX® sko er med til at motivere dig til endnu flere gåture – også når vejret ikke er tørt og solrigt.

GORE-TEX® sneakers: intet vejr holder dine fødder tilbage

De sjoveste vandreture er i udfordrende terræner. Der hvor du presser dig selv, og vejret med ét kan blive en ekstra forhindring. Dine skills testes til det maksimale og dit fodtøj står distancen. GORE-TEX® sko giver åndbar og vandtæt ydeevne. Men du får endnu mere ud af dit fodtøj. Continental™-ydersåler er råstyrke med optimalt greb, så du med mindre risiko for at skride, kan indtage skrænter, vandløb og smattede stier. I samme forbindelse kommer spændstige Boost-såler til deres ret. En specialudvikling, der giver dig returenergi ved hvert et skridt, og dermed gør vandreturen mere overkommelig. Isolering og vandtæthed fra GORE-TEX® sko kommer i mange afskygninger. Nyd dem i alt fra klassiske vandresko og trekkingsko. Eller træk i et par sneakers med GORE-TEX® og indtag byens fugtige miljøer på ægte streetstyle-manér. Ud og indtag terrænerne med garanti for tørre fødder. Husk at vedligeholde membranerne med imprægnering for at effekten bevares.