alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

SL 72

 
[14]

Løber stadig stærkt

Træd tilbage til sommeren 1972, da SL 72-skoenes lancering for evigt ændrede løbets verden. SL 72 vender tilbage i livlige farver og blander vintage-æstetik med moderne komfort, hvilket gør den perfekt til ethvert outfit.

Et 70'er-ikon perfekt til hverdagsbrug

Ophøj din streetstil med SL 72-skoene fra adidas – en tidløs klassiker nytænkt til tiden. SL 72-skoene er inspireret af det ikoniske design fra 1972 og blander vintage-æstetik med nutidig komfort, så de er dit foretrukne valg til hverdagsbrug. Fra den retroinspirerede silhuet til det ubesværede look – hvert element er skabt til at gøre indtryk. SL 72-skoene fra adidas hylder løberødderne fra 70'erne og er designet til at dominere både banen og gaden, så de får kultstatus blandt Originals verden over.