alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Bolde

 
[52]
UCL Training Void Texture bold
UCL Competition void bold
UCL Club Void bold
UWCL League Void bold
Al Rihla League bold
Al Rihla Training Hologram Foil bold
Al Rihla League Junior 290 bold
Al Rihla League Junior 350 bold
Al Rihla Pro bold
Al Rihla Club bold
Al Rihla Club bold
Al Rihla Club bold
Tiro Club bold
Al Rihla minibold
Tiro Club bold
Al Rihla Club bold
Al Rihla League bold
Tiro Club bold
Messi Club fodbold
Al Rihla Club bold
Messi minifodbold
NZRU Black Ferns Replica rugbybold
Al Rihla Club bold
Tiro Match bold
All Court 3.0 bold
3-Stripes Rubber Mini basketball
Al Rihla Pro Beach bold
Tiro Competition bold
Al Rihla Pro Sala bold
RIHLA TRN SAL
Germany Al Rihla Club bold
Al Rihla Jumbo bold
3-Stripes Rubber X3 Basketball
UEFA Nations League Pro bold
Al Rihla Pro Winter bold
Tiro Club bold
UCL Pro Void Winter bold
UCL Club Void bold
Tiro League bold
Tiro League TB bold
Tiro League Junior 290 bold
UCL League Void bold
Team Sala bold
1 / 2
Side:af 2

Bolde udfordrer og stimulerer din motorik, teknik og balance

Lad bolden trille og spil op til kamp! Med adidas bolde er der garanti for sjov og alvor, når der skal trænes og spilles afgørende sæt. adidas har mange årtiers erfaring inden for designs af bolde til de største turneringer på verdensplan. Vi er boldeksperter, så glæd dig til at kaste, sparke eller slå til din nye model i topkvalitet. Boldsport er lig med individuel performance, men det er naturligvis også lig med holdsport og sammenhold. Tennisbolde, golfbolde og bordtennisbolde spiller op til dueller og enkelmandspræstationer. Fodbolde, håndbolde, rugbybolde, volleybolde og basketbolde fløjter op til kamp med mange spillere med den rette kugle som centrum.

En form og størrelse til din yndlingssport

Boldsport er garanti for fart over feltet og intens stemning. Det passer perfekt til vores DNA. adidas bolde forsvinder ikke ud af spillernes, tilskuernes eller dommernes synsfelt. Det er synlige, runde markører, som ruller afsted og skaber spænding. Designmæssigt sørger iøjnefaldende logo samt smukke farver og grafiske prints for, at der kan fløjtes op til kamp eller træning i bedste stil. adidas bolde i alle størrelser. Alle har de det samme formål. At skabe underholdning, spænding og uforglemmelige resultater. Hvad enten du bruger hænderne eller fødderne, så er der varianter til noget af det hele.

Boldspil på alle niveauer

adidas bolde giver netop plads til både det sjove og det seriøse. Det er lige fra jumbobolde, der er perfekte til hyggekampe og festlige anledninger, til seriøse PRO-bolde. Store kugler stiller nye krav til motorik og boldhåndtering, så du kan udvikle dine skills. Mens de professionelt godkendte adidas bolde giver dig mulighed for at håndtere en model, som også er brugt blandt professionelle. Med bolde i mange forskellige diameter kan både børn, unge og voksne nyde godt at boldomgang, så tryl løs og giv dig i kast med at udfordre boldsportens mange facetter og muligheder!