alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Bolde

 
[90]
Fodbold Hvid MLS 24 Pro boldFodbold Hvid MLS 24 Pro bold

MLS 24 Pro bold

Fodbold

Fodbold Hvid Messi miniboldFodbold Hvid Messi minibold

Messi minibold

Fodbold

1 / 2
Side:af 2

Bolde udfordrer og stimulerer din motorik, teknik og balance

Lad bolden trille og spil op til kamp! Med adidas bolde er der garanti for sjov og alvor, når der skal trænes og spilles afgørende sæt. adidas har mange årtiers erfaring inden for designs af bolde til de største turneringer på verdensplan. Vi er boldeksperter, så glæd dig til at kaste, sparke eller slå til din nye model i topkvalitet. Boldsport er lig med individuel performance, men det er naturligvis også lig med holdsport og sammenhold. Tennisbolde, golfbolde og bordtennisbolde spiller op til dueller og enkelmandspræstationer. Fodbolde, håndbolde, rugbybolde, volleybolde og basketbolde fløjter op til kamp med mange spillere med den rette kugle som centrum.

En form og størrelse til din yndlingssport

Boldsport er garanti for fart over feltet og intens stemning. Det passer perfekt til vores DNA. adidas bolde forsvinder ikke ud af spillernes, tilskuernes eller dommernes synsfelt. Det er synlige, runde markører, som ruller afsted og skaber spænding. Designmæssigt sørger iøjnefaldende logo samt smukke farver og grafiske prints for, at der kan fløjtes op til kamp eller træning i bedste stil. adidas bolde i alle størrelser. Alle har de det samme formål. At skabe underholdning, spænding og uforglemmelige resultater. Hvad enten du bruger hænderne eller fødderne, så er der varianter til noget af det hele.

Boldspil på alle niveauer

adidas bolde giver netop plads til både det sjove og det seriøse. Det er lige fra jumbobolde, der er perfekte til hyggekampe og festlige anledninger, til seriøse PRO-bolde. Store kugler stiller nye krav til motorik og boldhåndtering, så du kan udvikle dine skills. Mens de professionelt godkendte adidas bolde giver dig mulighed for at håndtere en model, som også er brugt blandt professionelle. Med bolde i mange forskellige diameter kan både børn, unge og voksne nyde godt at boldomgang, så tryl løs og giv dig i kast med at udfordre boldsportens mange facetter og muligheder!