alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas EQT sko

 
[27]

adidas EQT sko - et tilbageblik som tilpasses fremtiden

I kender os hos adidas. Vi elsker at se tilbage i arkiverne og hive nogle af de allermest populære sko frem i lyset igen. Opfundet og skabt under nu historiske tider. adidas EQT sko er skåret helt ind til benet. Alt overflødigt er udelukket, så kun det mest essentielle er tilbage. Der er tænkt i skodesign med nøgleord som komfort, beskyttelse og performance, der gør det til en rigtig lækker oplevelse at hoppe i et af disse par. Hovedfokus var i tidernes morgen på funktionaliteten og ikke på moden, men det blev der lavet om på med verdensstjerner, som brugte adidas EQT sko på røde løbere. Måske du kan huske originalerne fra 1991 med grøn, hvid og sort. I skoenes nyere renæssance er farvepaletten vendt på hovedet, så du får et helt nyt strejf på skoene, der stråler af positiv energi og fremtidshåb.

EQT adidas trainers – det moderne møder retro-rødder

Med nye spændende modeller, som udvikles løbende, er adidas EQT sko altid opløftende og overraskende, uden at der gås på kompromis med retro-stilen. Et lækkert futuristisk look fylder en stor del, så du kan pege fødderne mod fremtiden. EQT Gazelle er et godt eksempel derpå. Med stærke dad shoes elementer kan du trampe dig gennem sportskarrieren med selvtillid. Det er chunky designs med nostalgi og retro-vibes. Takket være det todelte Torsion System vil hæl og forfod skabe stabilitet på naturlig vis ved hvert et skridt. EQT sko er som skabt til dine fødder. Tætsiddende pasformer og net-lignende overdele sørger for optimal åndbarhed, mens bløde EVA-mellemsåler sørger for stødabsorbering. Med adidas EQT sko får du ikke kun sko, der er flotte at se på, men også sko, du kan gøre noget med. Det er vigtigt udstyr, som på lige fod med resten af din påklædning gør dig i stand til at performe optimalt.