alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas EQT sko

 
[1]
Pris
629 kr. - 630 kr.
629630

adidas EQT Support

Er mode og design blandt dine prioriteter, kan du glæde dig over det store udvalg af adidas EQT support sko i mange forskellige designs og pasforme. Siden 1991 har adidas Equipment været et fast designikon inden for løbesko. EQT-arven er i dag ført videre til hverdagens sneakers, mens designet er løftet til at udstråle et moderne, sporty og futuristisk look, som vil begejstre enhver med interesse for tøjmode. Er du anime-entusiast, bør du tage et kig på adidas EQT Dragonball Z sko, som er inspireret af den populære series episke kampscener. Andre adidas EQT support sko er konstrueret med inspiration fra basketballsko, som kendetegnes med den typiske mellemhøje ankel.

Udstyret med de kendte teknologier

adidas EQT support er sko sammensat af de bedste teknologier på markedet. OrthoLite®-indersålens antibakterielle egenskaber reducerer bakterievækst og dårlig lugt, mens den støddæmpende Boost-mellemsål lagrer energi ved første kontakt med underlaget for siden at frigive energien ved afsæt. Kvaliteter, der alle giver dig optimal og effektiv fremdrift. Du kan også få adidas EQT sko-modeller, hvor overdelen er fremstillet i Primeknit. Et tætvævet, strækbart og strikket stof, der svøber og omfavner din fod i en strømpe-lignende og blød pasform. Primeknit overflødiggør snørebånd og giver dig en nem og praktisk slip-on-konstruktion til brug på travle dage, hvor du skal hurtigt ud af døren.

To i én

adidas EQT-serien åbner for en verden af muligheder. Du kan anvende serien ved adskillige lejligheder og matche adidas EQT sko med resten af din garderobe. Med de legendariske 3-Stripes er det tydeligt for enhver, at du prioriteter en personlig stil med et sporty retro look og har viden om historisk tøjmode. Og hvis det ikke er nok, vil dine fødder også elske dig for at stikke dem i et par kvalitetssko, som holder dem sunde og komfortable fra morgen til aften.

Opdage Mere: