alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

FÅ MERE AF DET, DU ELSKER

Når du bliver medlem af adiClub, får du det bedste af adidas – som f.eks. produkter kun til medlemmer, særlige events, adgang til hype-lanceringer og meget mere. Det her er adidas' medlemsklub, som belønner dig for at gøre det, du elsker. Bliv medlem i dag, få adgang til alle fordelene og kom tættere på dine mål.
PRODUKTER KUN TIL MEDLEMMER

Få adgang til vores nyeste produkter, der kun er tilgængelige for adiClub-medlemmer.

ADICLUB-FORDELE

Rabatter, fri fragt og meget mere.

SÆRLIG ADGANG

VIP-billetter, adgang til hype-releases og meet and greets med adidas' toptalenter.

EKSKLUSIVE MEDLEMSØJEBLIKKE

Se et glimt af dette års bedste medlemsøjeblikke. Bliv en del af klubben, og gå ikke glip af den næste!

FÅ FORDELE PÅ FARTEN

Gå aldrig glip af det, du elsker, med adiClub i adidas-appen. Det er stedet, hvor du kan give din mening til kende, skrive anmeldelser, få adgang til de nyeste releases og vinde præmier.

LØB. TRÆN. BLIV BEDRE.

Træn med adidas-atleter i vores Training- og Running-app. Få øjeblikkelig adgang til vores fitness-apps, og brug dine adiClub-rabatter for at få det bedste gear til din yndlingsaktivitet.

ACCESS. CONFIRMED.

De nyeste, mest eftertragtede adidas Originals- og limited edition-kollektioner er tilgængelige for adiClub-medlemmer først i CONFIRMED-appen.

FÅ MERE AF DET, DU ELSKER

Tilmeld dig nu for at få øjeblikkelig adgang til en række adiClub-fordele. Fra gratis levering til rabatter kun for medlemmer og tidlig adgang til nye releases – det hele er kun et par klik væk.