alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Returnering af en vare

Du kan returnere en vare gratis inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre. Det er også muligt at returnere noget til en af vores butikker, hvis din ordre ikke har et leveringsgebyr.

Sådan returnerer du

Alt, hvad du returnerer, skal være i god stand. Sørg for, at du ikke klipper mærker af, hvis der er nogen. Pak alle produkterne i deres originale emballage.

Med post

Start en returnering på hjemmesiden eller i appen og følg instruktionerne. Du vil modtage alle de oplysninger, du har brug for, før du afleverer din pakke ved indleveringsstedet. 

Købte du noget i en af vores butikker? Du kan ikke returnere dette med posten.

Start en returnering

I en butik

Hvis du vil returnere produkter til en af vores butikker, behøver du ikke at gøre noget online. Bare sørg for at have dit ordrenummer ved hånden, når du besøger butikken. Du kan finde dette nummer i din e-mailbekræftelse.

REFUNDERINGER

Når din returnering ankommer til en af vores lagre, og kvaliteten er blevet godkendt, vil vi påbegynde din refundering.

Hvis du vælger et e-gavekort som refunderingsmetode, vil du modtage dette via e-mail, lige efter at din returnering er godkendt.

Har du valgt at blive refunderet via din oprindelige betalingsmetode? Så kan det tage op til 14 hverdage, før du ser beløbet på din konto, afhængigt af din bank.

Yderligere retningslinjer

Der kan være yderligere retningslinjer for din returnering.

Personaliserede produkter

Unikke produkter, der er skabt specifikt til dig, kan kun returneres, hvis der er en produktionsfejl.

Limited editions

Visse eksklusive varer har en begrænset returneringsperiode og kan kun returneres inden for 14 dage efter modtagelse af din ordre. Du vil finde ud af det, mens du bestiller, hvis der er en kortere returperiode.

Beskyttende film

Havde dit produkt en beskyttende film? Vi kan kun acceptere en returnering, hvis denne beskyttelse ikke er blevet fjernet af hygiejnemæssige årsager.

VAR DENNE ARTIKEL BEHJÆLPELIG?

Spørg kundeservice

Kan du ikke finde det, du leder efter? Kontakt os, så hjælper vi dig ud.


Mandag til Fredag: 8:00 – 18:00