alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sandaler damer

 
[188]
1 / 4
Side:af 4

Sandaler damer: når fødderne skal luftes komfortabelt

Sol, sommer og badeferie. Giv luft til dine fødder på varme dage. Disse sandaler til damer er lige til at stikke i, når stranden kalder, og det igen er blevet tid til at nyde årets lange dage. Hurtigtørrende removerdele gør dem til din perfekte makker ved pool eller havvand. Kraftig ydersål skaber solidt fodfæste, mens en EVA-mellemsål giver ekstra støtte uden at tynge. Flere modeller er lavet med støddæmpende effekt, så dine knæ og led ikke bider fra sig på længere ture til stranden. Blød indvendig tekstil og sublim pasform gør det til en fornøjelse at stikke i et par. I en sådan grad, at andet fodtøj hurtigt bliver overflødigt. Og så vejer de ingenting. Hverken på fødderne eller i kufferten. Tilsæt de mange funktioner et trendsættende look, og vupti, dine feriesko er nu inden for rækkevidde.

Komfort og look i en og samme damesandal

Du når ikke langt med et par slidte såler eller ømme vabler. Sandaler damer er samlingen til dig, der vil passe godt på din krop. Livet igennem bærer dine fødder dig. Fra A til B og om igen. Med så mange skridt på bagen, er det vigtigt, at du tager dig godt af dem. Godt fodtøj er det rette sted at starte, når du vil skabe velvære for dine fødder. Og så skader det ikke at se godt ud, mens du drager omsorg. Kollektionen af sandaler damer hylder fortid, nutid og fremtid. Et par flip flops med feminine detaljer som accessories til sommerkjolen, og du forvandler nu strandlooket til et aftenlook, der gør sig godt til en middag ude på ferien. Foretrækker du et sporty look, er der masser af hjælp at hente. Fortidens legender med 3-Stripes og et minimalistisk ydre går aldrig af mode. Disse damesandaler gør sig godt til både badetøj, sportstøj og joggingsæt. De nye moderne designs gør det svært at vælge. Måske du må investere i to par?