alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Cykelsko

 
[74]
1 / 2
Side:af 2

Cykelsko der holder dig optimalt i pedalerne

Der er mange måder at trampe i pedalerne på. Vil du have det mest optimale greb kombineret med komfort, så er specialdesignede cykelsko sagen. Vores mangeårige samarbejde med eliteryttere og designere forener det bedste fra sportens verden med modens verden. Greb på pedalerne er helt essentielt for at kunne udnytte dine tråd optimalt. Samtidig betyder det mere sikkerhed, så du ikke glider, når det går løs off- eller on road. Stealth®-ydersåler sørger for et uovertruffen greb på pedalerne i alt slags vejr, så du kan accelerere og bremse på skift uden at skride. Indersålerne på dine cykelsko er også sammensat for maksimal komfort. Støddæmpning og ekstra støtteblokke langs sålernes sider sikrer behagelig stabilitet. Det går stærkt på cykel og dine fødder bliver hurtig varme. Men træd endelig videre, for åndbart mesh på overdelene sikrer dig tørre og komfortable fødder takket være ventilation. OrthoLite® sørger som en ekstra bonus for at minimere dårlig lugt.

Når dine fødder skal performe til det ypperste

Aggressiv kørsel på MTB, stabil landevejsrace med tidtagning, hverdagstransport med forskellige ærinder eller blot afslappende søndagsture på to hjul. Uanset dine præferencer og behov, så finder du cykelsko til det hele. Fælles for alle par er, at du er sikret et greb uden lige på dine pedaler, hvilket er essentielt, når der skal trædes igennem. Slanke aerodynamiske cykelsko til landevejscykling giver mindre vindmodstand i dine tråd. Skal du ud på MTB eller gravel med grus, sten og træstubbe i terrænet, så er cykelsko med tå-beskyttelse et oplagt valg. Byger kan forekomme hele året i Danmark. Derfor sørger vandafvisende overdele for, at du kommer gennem dit ridt med tørre sokker. Der er designet med alle de små detaljer in mente. Snørebåndsholdere forhindrer snørebåndene i at vikle sig sammen og gå op, så de ikke bliver til fare for din sikkerhed på pedalerne. Du kan naturligvis også vælge et par med velcroluk, som en ekstra praktisk detalje, der lukker om overdelene.