alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Cykelsko

 
[102]

Om du vil slå en ny rekord eller nyde en afslappet cykeltur, så finder du i vores udvalg af tekniske cykelsko et par til formålet. Alt sammen i adidas’ ubesværede design.

1 / 3
Side:af 3

Tekniske cykelsko: Stå stærkt i pedalerne

Der er mange måder at stå i pedalerne på. Hvis du leder efter cykelsko, der kombinerer forbedret greb med sublim support og åndbarhed, så er adidas’ specialdesignede tekniske cykelsko svaret. Dine sko er dit fundament, hvorfor vi hele tiden designer versioner med forbedret greb. Når du står fast i pedalerne, får du også ekstra sikkerhed og kontakt med din cykel. Vores ydersåle med teknologien Stealth® holder fødderne på plads, hvor de skal være, i al slags vejr, og gør acceleration og bremsning ubesværet.

Giv dig selv forspring i sadlen med tekniske sko til cykling

Hvis du er til cykling op og ned ad bakke eller elsker ture på ujævne trails, så giver adidas' tekniske cykelsko dig en skridsikker pedalkontrol. De stabile ydersåle i phantom-gummi øger din selvsikkerhed og tilføjer ekstra fleksibilitet og komfort til din cykeloplevelse. Disse tekniske modeller fås også med forstærket tåkappe, hvilket beskytter dine tæer mod slag fra grus, sten og træstubbe. Til landevejscykling har vi designet sko med forbedret aerodynamik. De slanke designs mindsker vindmodstanden, så du kan suse afsted gennem landskabet.

Cykelsko til al slags vejr

Ligegyldigt hvad vejrudsigten siger, så er du med adidas altid klar til at træde op i pedalerne. Det danske vejr kan til tider være både vådt og ustadigt, men vi hjælper dig med at komme fra A til B med tørre sokker og lune fødder. Vandafvisende overdele og forstærkede sømme holder vandet ude uden at gå på kompromis med skoenes åndbarhed. Kombineret med snørebåndsholdere, der forhindrer snørebåndene i at filtre, mindskes risikoen for at de sætter sig i pedalerne. Vælg versioner med velcrolukning, der hjælper med at holde snørebåndene på plads. Så er blot tilbage at ønske god tur!