alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Bukser til mænd

 
[545]
1 / 12
Side:af 12

Bukser til mænd dækker dine ben til med stil

Lad bolden rulle og slå dig løs til din yndlingssport i et par bukser til mænd. Dem fra adidas vil du aldrig fortryde, for her får du mode, attitude og komfort på én og samme tid. Et par løstsiddende bukser til mænd er det klassiske look, når du træner ben eller løfter vægte i fitnesscenteret. Skal der gås til stålet med gutterne til en fodboldkamp byder bukser til mænd på Condivo med smallere underben, så du uforstyrret kan glide af på modstanderen og styre hele vejen mod mål. Er du ægte fan af dit yndlingshold, så find et par sporty benklæder med klub- eller landsholdslogoer. Kom godt afsted på grønsværen med fuld bevægelsesfrihed. Bukserne giver plads til driblinger og tekniske lækkerier. Du kan spurte, lunte eller vandre dig til masser af motion. Ovenikøbet med tørre ben takket være AEROREADY med sine effektive svedtransporterende egenskaber.

Herrebukser til friske fyre til fritid og sport

Ægte hiphop style og masser af coolness finder du også blandt bukser til mænd. Originals-linjen med Trefoil er den populære kulturarvsserie med ægte retro feel og 3-Stripes langs siderne. Blanke overflader i nylon leder tankerne hen på oldschool og en farvepalet med muligheder ud over det sædvanlige. Bukser til mænd kan også være andet end streetwear og ungdommelig sportiness. Vælg blot et par af de strømlinede golfbukser, så du er klædt på efter forskrifterne på fairway. Hos adidas går vi op i bæredygtighed og det ses og mærkes på de mange bukser til mænd. Deltagelse i Better Cotton-initiativet for forbedret global bomuldsdyrkning samt genbrug af havaffald og meget andet sikrer et ekstra fokus på emissioner og resurser. Bukser til livsstil eller sport. Dine ben kan nyde blødheden og komforten til det hele takket være et alsidigt udvalg i alle afskygninger.