alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Fleecejakker

 
[84]
1 / 2
Side:af 2

Fleecejakker til multifunktionel brug alle dage

Du leder efter det perfekte stykke overtøj, der kan modstå de skiftende vejrtyper i løbet af dagen. Fleecejakker er svaret. Det lette og bløde overtøj er blevet en klassiker i garderoben. Når livet skal nydes med afslapning eller sport i det fri trækker du i denne form for praktisk overgangsjakke. En uge i sommerhus, Skt. Hans aften, leg med ungerne, svampejagt og du kunne blive ved. Året rundt er der masser af sociale aktiviteter, der udføres i by og natur. Fleecejakker kommer dig til undsætning, når du er i tvivl om påklædningen. Det sikre valg for alle familiemedlemmer. Fleece er blødt og varmeisolerende. Du kan nyde godt af materialesammensætningens høje luftindhold, der holder på varmen. Bær din jakke alene på de milde dage, eller brug den som et ekstra kuldebeskyttende lag under en vinterjakke eller regnjakke.

Fleecejakker der gør udendørslivet lettere

De lækre fleecejakker er så alsidige og uundværlige. Materialernes evne til at isolere og samtidig afsky vand gør jakkerne essentielle i Danmark. Støvregn er ingen sag, men står det ned i stænger er det nødvendigt med en regntæt skal-beklædning udenover. Når du står på golfbanen, sidder i en kano eller på en cykelsadel. Og blæsten tager til med finregn. Så vil du være taknemmelig for, at din fleecejakke står distancen. De formsyede jakker med elastan give dig friheden til at være præcis ligeså aktiv som du har brug for. Fleecejakker indgår som en naturlig del af vores bæredygtige produktprogram. Du får genanvendelighed med i pakken, så fokus på miljøet opretholdes. Blød på både bag- og forside. Fleece kan noget særligt, så komforten er i højsædet. Sammen med flade sømme, der ikke generer mod huden. Fleecejakker er et fleksibelt jakkevalg, som du vil få glæde af i mange henseender. Der er konstant en aktivitet lige om hjørnet, som skal nydes i fleece-vejr.