alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Jakker til børn

 
[54]
1 / 2
Side:af 2

Jakker til børn er alt hvad dit guld kan ønske sig

Kunne børn blot rende rundt i shorts og T-shirt hele året var alting ren lykke. Det danske vejr styrer årstiderne, men hos adidas styrer vi beskyttelsen og modstandskraften. Jakker til børn kommer dig til undsætning, når elementerne viser sig fra alle sider. De lune sommeraftener bliver kølige, men der skal stadig spilles bold. Lette jakker til børn med blød isoli på bagsiden gør det muligt at være aktiv på de sene aftentimer. En jakke med favoritklubbens logo er lige sagen sammen med AEROREADY, der holder kroppen tør, når du er aktiv. Efterårets komme er lig med vind og regn. Jakker til børn er igen klar til at byde årstiden velkommen med fuld beskyttelse. Vindtætte overflader og strategisk placerede mesh-zoner i en perfekt kombination opretholder et tæt kropsmiljø, som aldrig bliver for indelukket.

Børnejakker er overkropsbeskyttelse til hver en tid

Et frysende barn er sure miner og sygdom. Løsningen er klar. Jakker til børn med både vind- og vandtæthed holder kroppen varm og tør. Dunjakker med lethed og isolation som nøgleord pakker ungerne ind til årets skitur, eller hverdagens udendørsleg. Børnejakker til forårs- og overgangssæsonerne er den perfekte kombination, der kan modstå lette regnbyger og blæst. Alt det funktionelle er i top. Høj krave for vindbeskyttelse, hætte så ørerne kan dækkes til og elastikker om ærmerne, der lukker af for træk. Børn lige fra 1-16 år kan år efter år modstå elementerne og være aktive udendørs. Designmæssigt rammer jakker til børn lige i segmentet. En altomfattende farvepalet imødekommer alle smags typer. Mens atletiske snit og moderne prints er mere end tidssvarende, så alle børn er klar til at udfolde sig perfekt. Med 3-Stripes og Trefoil er tilfredsheden komplet. Sammen med genanvendte materialer, der tager vare på fremtidens generationer.