alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbere

 
[1411]
Pacer 3-Stripes Knit shorts
Berlin Marathon 2022 T-shirt
Own the Run shorts
Terrex Soulstride Trail løbesko
Questar sko
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
Marathon 20 shorts
Berlin Marathon 2022 T-shirt
Own the Run Marathon Graphic shorts
Adizero Adios Pro 3 sko
Adizero Adios Pro 3 sko
Primeblue Designed 2 Move Logo Sport T-shirt
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
Own the Run Long Sleeve T-shirt
Adizero Engineered singlet
Run Icons 3-bar varme tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Adizero Engineered Split shorts
Adizero shorts
Marathon jakke
Terrex Agravic 2.5-Layer regnjakke
Terrex Trail Running Printed vindjakke
Marathon jakke
Terrex Agravic Boa Mid RAIN.RDY vandresko
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Trail løbesko
Ultraboost 22 sko
Terrex Agravic Flow Primegreen Trail løbesko
Ultra 4DFWD sko
Tracerocker 2.0 GORE-TEX Trail løbesko
Saturday Wind bukser
Adizero Boston 11 sko
Run Icon bukser
Galaxy 6 sko
adidas 4DFWD 2 løbesko
adidas by Stella McCartney Ultraboost 21 sko
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Trail løbesko
Questar sko
Adizero Prime X sko
FastImpact COLD.RDY Winter Running Long tights
Response Super 3.0 sko
Own the Run Winter Running tights
Adizero Boston 11 sko
Trainer V sko

En symfoni af teknologier til løbere

Giv dig hen til de mange positive effekter forbundet med et aktivt liv. Hastige skridt, der møder underlaget. Nye mængder af energi, der opstår for hvert skridt, du tager. En intens renselse af kroppen. Pas godt på din krop med adidas løb. Sublimt fodtøj og beklædning skabt på baggrund af skelsættende teknologier. Respons og returning af energi med Boost. Fugtabsorbering med AEROREADY. Sømløse konstruktioner med Primeknit. Ventilation og åndbarhed med HEAT.RDY. Øget synlighed med 360-graders reflektering. Reducering af lugtgener med Polygiene. Et skarpt fokus på bæredygtigt tøj med brug af genanvendte materialer. Vi har din ryg på hver tur, så du kan give dig fuldt ud på stierne. Mærk forskellen.

Sublimt støddæmpende fodtøj til den kræsne løber

Er du løber, ved du, at det er vigtigt med dele, der beskytter og understøtter kroppens lemmer. På den måde undgår du unødige skader på de lange ture. Et godt sted at starte er dit fodtøj. Bliv belønnet for din indsats med Boost. Store mængder af energi returneres for hvert skridt, du tager. Samtidig beskyttes led og knæ af de spændstige og støddæmpende egenskaber fra den bløde mellemsål. Primeknit-overdel svøber sig om din fod, så du efterlades med et sublimt fit. Støtte og åndbarhed er nøgleord. Nyd hvert et skridt med adidas løb.

Vi klæder dig på til at stå distancen

Styrk glædesmomentet under løbeture med beklædning til løbere fra adidas. Forkæl dig selv med lugthæmmende og fugtabsorberende beklædningsdele, der holder huden tør selv under intense workouts. Pas ekstra godt på dig selv på solrige dage med UV-beskyttelse. Mærk den ultimative støtte fra kompressionsformer, og reducer mængden af vibrationer i musklerne. Bevæg dig frit med kinetisk omsluttende konstruktioner. Dyrk det sporty look med 3-Stripes og Trefoil. Rå designs, der bringer løberen frem i dig og bakker op om hver af dine bevægelser.