alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbere

 
[813]

En symfoni af teknologier til løbere

Giv dig hen til de mange positive effekter forbundet med et aktivt liv. Hastige skridt, der møder underlaget. Nye mængder af energi, der opstår for hvert skridt, du tager. En intens renselse af kroppen. Pas godt på din krop med adidas løb. Sublimt fodtøj og beklædning skabt på baggrund af skelsættende teknologier. Respons og returning af energi med Boost. Fugtabsorbering med AEROREADY. Sømløse konstruktioner med Primeknit. Ventilation og åndbarhed med HEAT.RDY. Øget synlighed med 360-graders reflektering. Reducering af lugtgener med Polygiene. Et skarpt fokus på bæredygtigt tøj med brug af genanvendte materialer. Vi har din ryg på hver tur, så du kan give dig fuldt ud på stierne. Mærk forskellen.

Sublimt støddæmpende fodtøj til den kræsne løber

Er du løber, ved du, at det er vigtigt med dele, der beskytter og understøtter kroppens lemmer. På den måde undgår du unødige skader på de lange ture. Et godt sted at starte er dit fodtøj. Bliv belønnet for din indsats med Boost. Store mængder af energi returneres for hvert skridt, du tager. Samtidig beskyttes led og knæ af de spændstige og støddæmpende egenskaber fra den bløde mellemsål. Primeknit-overdel svøber sig om din fod, så du efterlades med et sublimt fit. Støtte og åndbarhed er nøgleord. Nyd hvert et skridt med adidas løb.

Vi klæder dig på til at stå distancen

Styrk glædesmomentet under løbeture med beklædning til løbere fra adidas. Forkæl dig selv med lugthæmmende og fugtabsorberende beklædningsdele, der holder huden tør selv under intense workouts. Pas ekstra godt på dig selv på solrige dage med UV-beskyttelse. Mærk den ultimative støtte fra kompressionsformer, og reducer mængden af vibrationer i musklerne. Bevæg dig frit med kinetisk omsluttende konstruktioner. Dyrk det sporty look med 3-Stripes og Trefoil. Rå designs, der bringer løberen frem i dig og bakker op om hver af dine bevægelser.