alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Gazelle sko

 
[150]
1 / 4
Side:af 4

Gazelle sko: den kendte klassiker med overdele i ruskind

Tilbage til rødderne kombineret med fremsynethed! Hos adidas elsker vi at gå i arkiverne og finde datidens guldkorn. adidas Gazelle er en sand juvel, som folk, der var i unge i 70’erne og 80’erne, med glæde husker. Du behøver ikke ærgre dig over, at din dåbsattest er nyere, for den ikoniskesneakerer tilbage! De dygtigste designere har med millimeterpræcision skabt nogle tro gengivelser, så alle sportsfreaks kan få glæde af de legendariske looks. Overdelene i ruskind er den helt store signatur på dine nye adidas Gazelle sko. Det er blødt, let og synligt. Især i farver, og derfor finder du en hel palet med toner. Sart rosa, sommerfrisk gul, marineblå eller opløftende græsgrøn. adidas er skabt for at imødekomme atleters behov, så vælg løs blandt dine yndlingsnuancer. Eller måske du er til klassiske farver, som sort eller grå for tidløshed. Med adidas Gazelle sætter du kulør på tilværelsen takket være de farvede ruskindsoverdele med masser af komfort.

Sæt dit eget aftryk med adidas Gazelle sko!

Vidste du, at adidas Gazelle i sin tid blev designet som indendørssko til fodbold? Efterhånden blev designet også populært i modeverdenen. I dag er skoene især forbundet med bybilledet og du kan skabe dit helt eget streetlook med adidas Gazelle som omdrejningspunkt. Det er ikke kun til fritidsbrug, at skoene er spot on. Når James Bond kan bruges adidas Gazelle til træning, så kan du naturligvis også! Nyd godt af de flade såler til skateboarding, eller stå godt fast på halgulvet. Op gennem årene har denne verdenspopulære sneakers-model været brugt af hiphoppere, popgrupper, topmodeller, sportsfolk og ganske almindelige festival-gængere. Alle er vilde med adidas Gazelle, og du kan få dit eget par i din helt egen yndlingsfarve. Stilen er lagt med det klassiske vintage-tvist og du vil nyde komforten med det samme. Antibakterielt OrthoLite®, jerseyfor og fleksible gummisåler sender dig behageligt afsted mod næste skridt.