alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapple-blackapple-whitefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Make Sport Equal
Vi stræber efter at ændre sporten og gøre den mere tilgængelig, retfærdig og sikker for underrepræsenterede befolkningsgrupper.
vi stræber efter at gøre sporten tilgængelig
Vi tilpasser og videreudvikler fundamentet for sport, så alle kan deltage.
Vi forvandler barrierer til muligheder, uanset om vi bygger fremtidens fysiske rum, er i kontakt med befolkningsgrupper for at iværksætte støtteprogrammer og -tiltag eller sikrer, at vores produkter er mere inkluderende end nogensinde.
vi stræber efter at gøre sporten mere retfærdig
Vi sikrer, at sporten afspejler og hylder de befolkningsgrupper og det marked, vi tjener.
Det er vores ambition, at alle oplever fair play og lige repræsentation i sport, uanset om det er af eller på banen, i omklædningsrummet og andre steder.
VI STRÆBER EFTER AT GØRE SPORTEN SIKKER
Vi værner om sporten som et sted med fysisk og psykisk trivsel for alle.
Det er vores ambition, at sport skal være fysisk og psykisk sikkert, så alle kan være helt sig selv og fri for enhver form for misbrug eller chikane.
VORES STRATEGI FOR FORANDRING
Vi udvikler og samarbejder om programmer, der former livet for mennesker i underrepræsenterede grupper af samfundet gennem sport. Ved at forstå deres behov arbejder vi på at hjælpe dem med at dyrke sport uden hindringer. Vores vision om at gøre sport lige betyder, at vi er med til at skabe et rum, hvor alle har samme udgangspunkt, uanset om det drejer sig om sikkerhed for kvindelige løbere om aftenen eller forbedret tilgængelighed for personer med handicap.
SPORTEN SKAL VÆRE LIGE FOR ALLE GRUPPER
kvinder
Vi arbejder på at fjerne de barrierer, som kvinder verden over møder inden for sport, fra repræsentation til sikkerhed og tilgængelighed.
ETNISKE MINORITETER
Gennem mere adgang og sikkerhed hjælper vi med at nedbryde nogle af de barrierer, som etniske minoritetsgrupper møder.
LGBTQIA+-miljøet
Vi er gået sammen med førende organisationer om at lave programmer, der inkluderer og hylder alle, præcis som de er.
PEOPLE WITH DISABILITIES
Vi arbejder på at sikre, at personer med alle grader af formåen har lige adgang til sport. Det betyder, at vi skal skabe tilgængelige og inkluderende frirum og muligheder for at dyrke sport.
Historier
Sport har evnen til at ændre liv. Fra grupper til individuelle spillere - vi deler inspirerende historier om at gøre sport lige for alle.
Læs mere
vores partnere og PROGRAMMER
At gøre sport lige for alle kan ikke gøres alene. Så vi er gået sammen med changemakers for at udvikle programmer, der har en reel og varig effekt.
FÅ MERE AT VIDE
sæsonfeature
Ligestilling i sport for piger: Hvordan adidas' breaking barriers-projekt ændrer sporten i Europa.
FÅ MERE AT VIDE
mangfoldighed, retfærdighed og inklusion
Vi skaber kultur sammen. På banen eller i vores organisation har vi brug for friske perspektiver, åbne samtaler og passion for at gøre sport til en aktivitet, hvor alle er repræsenteret og velkomne.
FÅ MERE AT VIDE