alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af tasker til mænd

 
[28]

Udsalg af tasker til mænd, som vil have plads det hele

Om du skal ud med vennerne, til træning, på arbejder eller udforske nye steder i weekenden. Du vil det hele, og det skal din taske kunne rumme. Vores udsalg af tasker til mænd er skabt til dig, som vil have det hele og mere til. Verden har udviklet sig, ligesom dig. Fra crossover- træningsstasker til rummelige duffelbags og weekendtasken med plads til lidt ekstra. Vores tasker har smarte, opdelte rum. Det gør det nemt at holde overblikket, så du kan holde fokus på dine mål. Vores tasker er rummelige nok til din sportige livsstil, så du kan have alt fra træningstrøjer og bukser til sko og ekstra gear med dig hele vejen. Alle vores tasker tilbydes i spændende designs og pasforme, som giver dig ekstra rummelighed i hverdagen.

Mere stil og rummelighed med adidas’ outlet af tasker til mænd

Pak al det gear, din sport kræver. I vores outlet af tasker til mænd finder du den perfekte taske, som passer til dine behov. Ekstra lynlåslommer lader dig have de mest essentielle genstande lige ved hånden. Vores håndtag og skulderstropper er ekstra brede for øget komfort.

Specialdesignet til kræsne, stilsikre creators

I vores udsalg af tasker til mænd vil du hurtigt se, at vores designs spænder bredt. Du finder finurlige, farverige bæltetasker til fest og festival og skilrene duffelbags i klassisk sort, prydet med vores ikoniske 3-Stripes. Når du vil omfavne den minimalistiske livsstil og ikke vil bære mere end højst nødvendigt, er vores små tasker din redning. Du får fri hænder til udfoldelse og bevægelse, helt fri for unødvendig vægt. Løbetaskerne har smarte straps og remme, så de sidder komfortabelt tæt på kroppen. Hold dig parat til at gribe livet, og gå ubesværet fra træningscenteret til hang outs med vennerne. De alsidige tasker kan rumme det hele, og den klassiske sporty adidas-stil komplimenterer enhver selvsikker creator.