alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Vægtløftningssko

 
[10]

Vælg de rigtige vægtløftningssko

Indenfor vægtløftning er teknikken fra kombinationsøvelser til isolationsøvelser ofte meget afhængige af dine sko. For at øge din koncentriske fase og understøtte dig under den excentriske fase er det vigtigt, at du har det mest pålidelige og stabile fodtøj til at støtte dig på vejen mod dit mål. Se hvilke kombinationer adidas kan tilbyde, og find de bedste vægtløftningssko til dig.

Komponenter i adidas’ vægtløftningssko

Når du laver power pulls og dips, har du brug for en stærk mellemsål, der giver dig et godt fodfæste. Som en støttekonstruktion, der er specialdesignet til vægtløftning med sprøjtestøbt letvægts-polymer, som giver dine sko struktureret styrke. Støttefunktionen om bagfoden sikrer en fastlåst stabilitet, mens adidas’ mikrojusterbare Boa® Closure System beskytter foden med et vedvarende hold. ønsker du vedvarende slidstyrke, kan du se nærmere på adiWEAR™-ydersålen, som giver holdbar brug i træningscenteret.

De fleste vægtløftningsmodeller har en ekstra bred pasform, hvilket giver plads til foden og øger stabiliteten, så du har en mere afbalanceret startposition. En tæt, blød pasform er altafgørende. Næsten alle sko har et soklignende for, mens fleksible riller foran på skoen giver plads til naturlige bevægelser. Skridsikkert gummimateriale på hele ydersålen, der giver ensartet kontakt med underlaget, kalder vi en anatomisk formet ydersål, og den er perfekt til dem, der ønsker letvægtsgreb og støtte. Ventilerende åbninger i ydersålen giver et behageligt fodklima, mens den uundværlige rem over vristen sikrer en fastlåst pasform - hver gang.