alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Badetøj til babyer

 
[66]
1 / 2
Side:af 2

Badetøj til babyer er lykken for alle små vandhunde

I Danmark er der aldrig langt til vandet. Derfor får vi alle svømning ind med modermælken. Det er en fordel at lære den populære vandsport så tidligt som muligt. Det er ikke sikkert, du lige har født derhjemme i badekarret, men fortvivl ikke, for der er tid nok. Der findes nemlig masser af svømmehold for babyer, så de kan lære at begå sig i vand. Du kan selvfølgelig også tage hele familien med i badeland eller nyde en hel dag i svømmehallen. Om sommeren skal de små også med til stranden eller sydpå, hvor de våde elementer igen er en del af hverdagen. Med badetøj til babyer er første skridt på plads. Det er designet til at pakke familiens yngste ind på komfortabel vis. Bløde og fleksible materialer med elastan tilpasser sig barnets bevægelser, så det ikke føler ubehag, men i stedet kan fokusere på vandaktiviteterne.

Babysvømning og badetøj til babyer - gør babyer vand-glade!

Skal din baby også nyde godt af de våde elementers befriende glæde og sjov. Så er babysvømning og badetøj til babyer det rette sted at starte. At soppe i vandkanten eller plaske rundt i kampen om at lære nye teknikker. Uanset hvad, så er badetøj til babyer klar til det hele. Skal der bades i klorvand, så er badetøj med klorresistente overflader det oplagte valg. Til udendørsbrug er badetøj til babyer med UV-beskyttelse en ekstra sikkerhed mod de skarpe stråler fra oven. De kære små kan lige så godt lære omtanken for miljøet fra starten. Takket være genanvendte materialer med fokus på reducering af emissioner samt adidas deltagelse i Better Cotton-initiativet. Hele kollektionen er naturligvis skabt i et sandt baby-univers med søde bikini-designs samt smarte badeshorts og badedragter i de helt rette snit og farver. Modeinteressen starter tidligt og som forælder kan du hjælpe dem på rette vej med den gode smag fra adidas. Alt dette pakket ind i funktionelle looks, så din baby kan nyde vand med velbehag.