alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Kvindefodbold

 
[507]

Oplev et stort sortiment af beklædning, sko og grej, hvis design er skabt til kvindelige sportsudøvere og i særdeleshed til kvindefodbold. Find dine favoritter blandt de stærke og højtydende styles.

Juventus 22/23 tredjetrøje
Real Madrid 22/23 Authentic tredjetrøje
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
Germany 22 udebanetrøje
Japan 22 hjemmebanetrøje
Sweden 22 Plus Size hjemmebanetrøje
Germany 22 Authentic hjemmebanetrøje
Germany 22 hjemmebanetrøje
Belgium 22 hjemmebanetrøje
Hungary 22 hjemmebanetrøje
Al Rihla træningsbold
UCL Competition void bold
Tiro Primegreen AEROREADY halsedisse
X Speedportal+ Firm Ground støvler
X Speedportal.1 Firm Ground støvler
Copa Mundial støvler
Udskiftelige TPU-knopper
X Speedportal.3 Laceless Firm Ground støvler
X Speedportal+ Artificial Grass støvler
Predator Edge League målmandshandsker
Tiro handsker
X Speedportal.1 Firm Ground støvler
Predator Edge.3 Laceless Firm Ground
Argentina bøllehat
Fieldplayer handsker
Al Rihla Club bold
Al Rihla League bold
Tiro Essentials shorts
Copa Sense.3 Laceless Turf fodboldstøvler
Copa Sense.1 Artificial Grass støvler
Predator Edge.2 Firm Ground fodboldstøvler
adidas Tiro x Thebe Magugu træningsbukser
Real Madrid hue
Gamemode Firm Ground støvler
Predator Edge.3 Laceless Turf fodboldstøvler
Adi 21 sokker
Adi 21 sokker
Al Rihla League Junior 290 bold
Predator Edge Pro målmandshandsker
Tiro League benskinner
Predator Edge Competition målmandshandsker
Adi 21 sokker
1 / 11
Side:af 11

Kvindefodbold for stærke og entusiastiske spillere

Kvindefodbold er en sport, der til enhver tid kan nydes af de erfarne og de entusiastiske spillere. Uanset hvilket niveau du befinder dig på, er der dog ingen tvivl om, at du vil få mere ud af sporten og din træning, hvis du er klædt godt på i funktionelt sportstøj. Af samme grund har vi hos adidas samlet en lang række styles og udstyr, der er udviklet med kvindelige spillere i tankerne. Det betyder, du kan forvente, at alt lige fra sko til hele sæt byder på snit og former, der først og fremmest passer til kvindelige sportsudøvere.

Fodbold for kvinder der brænder for den vilde sport

Det store udvalg af tøj og støvler til kvindefodbold er på ægte adidas-manér kendetegnet af et flot ydre, der i den grad lever op til de mange designs funktionelle egenskaber. Innovative materialer såsom fugttransporterende AEROREADY og kølende HEAT.RDY indgår i styles, som er præget af fine nuancer og grafiske prints. Det er med andre ord spilledragter og sportsko, der er ideelle til en intens omgang fodbold for kvinder, som stiller høje krav til både kvaliteten og det stilige udtryk af deres sportsgrej.

Skab et sejt og holdbart look

Du kan altid være sikker på, at kvaliteten af de utallige adidas-designs er i top, hvad end du har øje på en støttende sports-BH eller et par solide fodboldstøvler. Ethvert produkt består af gennemtestede materialer, hvis holdbarhed er et løfte om, at du kan nyde dit fodboldgrej i mange sæsoner frem. Det er tøj og udstyr, som er velegnet til de spillere, der ikke holder noget tilbage, uanset om dagen byder på træning eller kamp.