alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Kvindefodbold

 
[570]
Oplev et stort sortiment af beklædning, sko og grej, hvis design er skabt til kvindelige sportsudøvere og i særdeleshed til kvindefodbold. Find dine favoritter blandt de stærke og højtydende styles.
Fodbold Hvid Messi miniboldFodbold Hvid Messi minibold

Messi minibold

Fodbold

1 / 12
Side:af 12

Kvindefodbold for stærke og entusiastiske spillere

Kvindefodbold er en sport, der til enhver tid kan nydes af de erfarne og de entusiastiske spillere. Uanset hvilket niveau du befinder dig på, er der dog ingen tvivl om, at du vil få mere ud af sporten og din træning, hvis du er klædt godt på i funktionelt sportstøj. Af samme grund har vi hos adidas samlet en lang række styles og udstyr, der er udviklet med kvindelige spillere i tankerne. Det betyder, du kan forvente, at alt lige fra sko til hele sæt byder på snit og former, der først og fremmest passer til kvindelige sportsudøvere.

Fodbold for kvinder der brænder for den vilde sport

Det store udvalg af tøj og støvler til kvindefodbold er på ægte adidas-manér kendetegnet af et flot ydre, der i den grad lever op til de mange designs funktionelle egenskaber. Innovative materialer såsom fugttransporterende AEROREADY og kølende HEAT.RDY indgår i styles, som er præget af fine nuancer og grafiske prints. Det er med andre ord spilledragter og sportsko, der er ideelle til en intens omgang fodbold for kvinder, som stiller høje krav til både kvaliteten og det stilige udtryk af deres sportsgrej.

Skab et sejt og holdbart look

Du kan altid være sikker på, at kvaliteten af de utallige adidas-designs er i top, hvad end du har øje på en støttende sports-BH eller et par solide fodboldstøvler. Ethvert produkt består af gennemtestede materialer, hvis holdbarhed er et løfte om, at du kan nyde dit fodboldgrej i mange sæsoner frem. Det er tøj og udstyr, som er velegnet til de spillere, der ikke holder noget tilbage, uanset om dagen byder på træning eller kamp.