alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

kvindefodbold

 
[745]

Kvindefodbold står distancen i passende outfits

Er du bidt af bolden på grønsværen? Og af jublen fra publikum, når du hamrer endnu en kugle i kassen? Så opdaterer du garanteret også løbende din garderobe. Hos adidas er vi drevet af udvikling og innovation, der sikrer dig den bedste kvalitet på dit look. Fodboldstøvler skabt til vindere giver dig stabilitet på banen. Avancerede knopkonstruktioner er din støtte, når der lynhurtigt skal vendes, spurtes og skydes. Overdelene er af lignende højteknologisk kvalitet. Små takker giver dig boldfornemmelse og kontrol, så du kan tæmme kuglen og manøvrere den i mål. Snyd forsvaret i et snuptag ved hjælp af aerodynamiske elementer, som gør løb til en leg. Et todelt Torsion System laver rav i forsvaret, da støtten og fleksibiliteten fra støvlernes tekniske såler giver dig markante fordele. Kvindefodbold er din vej til opture med sammenhold og tre point på kontoen.

Damefodbold og adidas er lig med målhumør

Fodboldstøvlerne på plads og klar til træning eller kamp. Ikke helt, for et fuldført look sender dig velforberedt afsted. Kvindefodbold er alt, hvad dit boldhjerte begærer af tøj, sko og tilbehør. Tights og sports-bh som det inderste lag får bugt med fugt og sved. AEROREADY er skabt til at svedtransportere, så du tør og komfortabel kan drible videre. T-shirts, shorts og træningssæt i genanvendte materialer sætter fokus på miljøet, så emissioner reduceres og resurser spares. Gå hele vejen i et fodboldsæt med klublogo eller landsholdslogo af dit favorithold. Lad støtten strømme fra din jersey på stadion, så alle kan løfte frem mod sejr i flok. Mesh-paneler, Primeknit og luftige vævninger med ventilation er blot nogle af de teknikaliteter, der gør kvindefodbold maksimalt behageligt. Bolde, strømper, benskinner, handsker, tasker og alt det andet tilbehør og udstyr er detaljerne, som fuldfører dit outfit. Du bliver så klar til at vise flaget for kvindefodbold på ypperste niveau.