alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lette sko

 
[1168]
Pris
59 kr. - 2.799 kr.
592799

Altid klar til start i lette sko fra adidas

Lette sko fra adidas er designet til at give dine fødder ekstra support og støtte uden at tynge dig. Selvom vores sko er spækket med innovative teknologier, så holder de dig ikke tilbage. Med teknologier som vores Boost- og Bounce-mellemsåle er du klar til alle livets situationer. Bounce er designet til at yde forbedret stødabsorbering, så du kan yde maks i længere tid. Genanvend den energi, du sender afsted, med Boost. Denne mellemsål sender den brugte energi direkte tilbage til dine fødder.

Lette sko i åndbare materialer og banebrydende design

adidas har årtiers erfaring inden for design af performance-dygtige sko til professionelle atleter. Vi har samlet al denne erfaring og skabt vores enestående 4D-mellemsål. Strukturen i denne sål giver den optimale balance mellem støtte og stødabsorbering. Vores lette sko fås i en bred vifte af spændende designs fra farverig grafik til det mere klassiske, monokrome look. Du skriver selv reglerne og dit unikke udtryk. Skoene er også designet med en bred vifte af slidstærke materialer, der omfatter alt fra læder til polyester, genanvendt plastik og satin. Som en del af adidas ambition om at gøre en ende på verdens plastikaffald har halvdelen af vores kollektioner siden 2020 bestået af bæredygtige materialer.

Dugfriske designs med inspiration fra adidas’ ikoniske arkiver

Vi bestræber os altid på at designe vores performance-sko så lette som overhovedet muligt. Hvis du elsker et retro streetlook, vil du elske vores nye versioner af populære designs. De har fået en opdatering med vores mest innovative teknologier, men er stadig tro mod deres ånd og oprindelige design. adidas er især populært blandt atleter og sneakers-entusiaster, hvilket afspejler sig i vores urbane og moderne design. Vores lette vintersko holder dine fødder varme på de koldere dage uden at tilføje unødig vægt.