alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af pigetøj

 
[185]
1 / 4
Side:af 4

Stort udsalg af pigetøj til familiens yngste creators

Det har sjældent været mere ligetil at finde nyt og lækkert træningstøj til aktive piger, men her finder du alt det, du har brug for, uden at bryde budgettet. Med adidas’ store udsalg af pigetøj får hun både stil, øget performance og overlegen komfort. Fra T-shirts og hoodies til bukser, track suits og jakker. Udsalget omfatter naturligvis adidas' velkendte teknologier i kombination med tidløs stil og fede prints inspirerede af børns finurlige fantasi. Alt vores tøj undersøtter hendes bevægelser, øger den daglige komfort og booster performance.

Gå på opdagelse i vores store outlet af pigetøj, som giver din pige forspring

Er hun på vej ud på banen for at score det mål, hun har trænet så hårdt imod? Er hun familiens lyn og udmærker sig på løbebanen? Måske er hun er talentfuld svømmer, som slet ikke er til at få ud af bassinet igen. Ligegyldigt hvilken sport, hun udmærker sin indenfor, så finder du det hele her blandt vores udsalg af pigetøj.

Vis jeres dedikation til sporten og det tidløse design

Her hos adidas giver vi dig et stort udvalg af adidas’ populære og tidløse designs. Når træningerne bliver intense hjælper AEROREADY den aktive krop med at ånde og holde kropstemperaturen behagelig hele dagen – også under selv de mest intense træninger. Når den er slut, og det er tid til at hænge ud med vennerne, så er adidas med French Terry-hættetrøjer den ultimative kompagnon. Den bløde bomuld varmer, og det klassiske snit giver et afslappet streetlook. Selv de mindste kan tage del i 3-Stripes-livet. Vi giver dig store rabatter i vores brede udsalg af pigetøj, så du kan finde nye shorts, T-shirts og track suits. Er din datter bidt af udendørssport, så vil du blive glad for at vælge trøjer og shorts med UV-beskyttelse. Så kan solen nydes længere, og hun får de bedste forudsætninger for at yde sit maksimum.