alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Svømning

 
[516]
1 / 11
Side:af 11

Få mest muligt ud af din næste tur i de blå bølger eller svømmehallen

Giv dig selv de bedste muligheder, næste gang du skal i vandet. I det store udvalg af badetøj hos adidas finder du alt, hvad du skal bruge, næste gang du skal på stranden eller i svømmehallen. Mærk roen, når du glider ubesværet igennem det kolde vand. Iført hurtigtørrende badebukser eller en stilfuld badedragt kan du føle dig veltilpas, når du træder ud på vippen eller dypper fødderne ved strandkanten.

Alt det essentielle – uanset din foretrukne vandsport

Uanset om du er til paddleboarding, intens crawl eller bare skal køle af i sommervarmen, finder du stilsikkert og funktionelt udstyr til alle former for svømning hos adidas. Udforsk de behagelige badeshorts med tre striber og klassisk snit eller bikinier med justerbare stropper, så du er sikker på at opnå perfekt pasform. Alt sammen i genanvendte materialer, så du bidrager til at beskytte planeten under din næste dukkert.

Svøm sikkert

Sørg for, at du er klædt rigtigt på til både bølger og badehåndklæde. I kollektionerne fra adidas finder du badetøj i UV-blokerende materialer, så du ikke skal bekymre dig om, at huden udsættes for solens stråler. Og hvis du foretrækker en pool eller svømmehal, får du et sikkert greb i selv det vådeste underlag med vores behagelige, stødabsorberende badesandaler. Iført en badedragt skal du ikke bekymre dig om stropper, der sidder løst, og badetøj i klorafvisende materialer beskytter din hud uanset omgivelserne. I det store udvalg af badetøj hos adidas er det ikke kun stilsikkerheden, der er helt i top.