alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

SVØM PÅ DIN MÅDE.

Ligeglad med størrelse. Ligeglad med fejl. Fitness for enhver krop.
logo

VÆR DIG SELV I VANDET

adidas introducerer den nye SH3.ro-svømmetøjskollektion, der er designet til at passe til enhver slags krop og styrke enhver slags kvinde i vandet. Fordi alle kvinder er unikke. Fordi diversitet er en styrke. Fordi der ikke findes "en almindelig krop".

ADIDAS SVØMNING

DAME
TIL MÆND
ACCESSORIES
BØRN

Find den perfekte badedragt til bassinet

logo

ÆGTE KVINDER. ÆGTE KROPPE. ÆGTE SPORT.

Svømning handler om at acceptere sin krop og slippe sit potentiale løs. Hør, hvordan fire stærke kvinder lærte at elske deres krop og vandet.