alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sports-bh til kvinder

 
[134]
1 / 3
Side:af 3

Find den ideelle sports-bh til din træningsform

Du giver alt, hvad du har, under træningen. Derfor forventer du det samme af din sports-bh. Den skal yde perfekt støtte under hver eneste yogaøvelse, burpee eller tur på crosstraineren, så du kan føle dig veltilpas og i gode hænder. Tryghed er en forudsætning for at kunne yde sit ypperste og nyde øjeblikket til fulde. Oplev den exceptionelle komfort og støtte i adidas’ udvalg af sports-bh’er til kvinder, så du kan udføre enhver øvelse med selvtillid.

Vi går ikke på kompromis, og det bør du heller ikke

Det kan være en vanskelig proces at finde den perfekte sports-bh. Men vi kan love, at det er besværet værd. Det kan gøre underværker for din præstation at træne i en bh, som minimerer de bevægelser, dine bryster udsættes for. Giv dig selv fordelen ved, at ingen ydre faktorer står i vejen og hindrer dig i at nå dine mål. Find en bh, som passer til dine behov og egner sig til din sportsgren, uanset om du er til cykling eller cirkeltræning, håndbold eller HIIT.

Hvad siger din sports-bh om dig?

Takket være de subtile og funktionelle modeller, som klarer opgaven uden svinkeærinder, og de sprælske, stilede og kreative indslag, som også har et mere æstetisk formål, dækker adidas’ kollektioner af sports-bh’er til kvinder alle dine behov med alt lige fra klassisk sportswear-stil med de tre ikoniske striber til moderne, smart design. Er bæredygtighed vigtigt for dig? Så udforsk vores sports-bh’er til kvinder, som er fremstillet ved hjælp af havplast og genanvendt polyester. Uanset hvilken sportsgren du udøver, kan du gøre noget godt for dig selv og samtidig gøre en positiv forskel.

*Det er blevet rapporteret, at over 90 % af kvinder bruger en sports-bh i den forkerte størrelse. Coltman CE, Steele JR, McGhee DE (2018) "Which Bra Components Contribute to Incorrect Bra Fit in Women Across a Range of Breast Sizes? Clothing and Textiles Research Journal".