alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fitness, gym og træning

 
[2284]
Pacer 3-Stripes Woven Two-in-One shorts
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT T-shirt
3-Stripes shorts, 23 cm
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT T-shirt
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT shorts
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT shorts
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
FARM Rio træningstop
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Techfit 3-Stripes Training T-shirt
HIIT Spin træningsshorts
Designed for Training shorts
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Techfit Training Short tights
Primeblue Designed To Move Sport 3-Stripes shorts
Versatile Train Woven bukser
Training Colorblock bukser
Cushioned Crew strømper, 6 par
Essentials Logo rygsæk
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Essentials Logo skuldertaske
Cushioned Crew strømper, 6 par
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Essentials Logo sportstaske, extra small
Court Team Bounce Indoor sko
Essentials Logo sportstaske, medium
3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Marvel Avengers Thor Adizero Fastcourt 1.5 Handball sko
Cushioned ankelsokker, 3 par
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Graphic T-shirt
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
FARM Rio sokker
Power VI rygsæk
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Low-Cut sokker, 3 par
FARM Rio sokker
Nøglesnor

Fitness, gym og træning er vejen til bedre form

Trænger du til at få pulsen op, eller til at få strakt hele kroppen ud? Så er du ikke alene, for fitness, gym og træning er sport for alle, og giver dig sved på panden. Det stiller store krav til dit outfit, men fortvivl ikke, for hos adidas er komforten intakt. AEROREADY er en af de teknologier, der er implementeret i meget af tøjet. Det betyder svedtransporterende mekanismer, som holder dig tør. Lækre allround T-shirts med sideslidser og fleksibilitet er must-haves i enhver træningsgarderobe. Sportsspecifikke items er naturligvis også en del af tøj til fitness, gym og træning. Det kan være, du har brug for en cykeltrøje med kompression, der ilter blodet hurtigere. Til basketballtræning er ærmeløse T-shirts optimale, og hvad med en sports-bh til de fleksible yogatimer.

Tag din træning til et nyt niveau!

Vækkeuret ringer og det er tid til at drage afsted til træning. Hos adidas finder du alt det nødvendige tilbehør. Sportstasker opbevarer dit tøj og dine træningssko, mens yogamåtter sørger for det perfekte underlag til træning. Det rette fodtøj er afgørende til fitness, gym og træning. Her har adidas skabt mange teknologier, som sætter dine fødder i centrum. Nyd et par løbesko med Boost og mærk fordelen ved ekstra energireturnering. Træningssko med Stretch Air Mesh er en af de mange andre teknologier med store fordele. Det er åndbare overdele med en ventilerende effekt, der holder fødderne tørre. Fitness, gym og træning dækker en bred palet af discipliner. Det er tøj, sko og tilbehør uden begrænsninger, så du kan varme op, træne og strække ud i komfortable materialer. Gymnastik, løb, vægtløftning, aerobics – you name it! Atletiske snit og innovative teknologier står i kø for at kræse for din krop, når du er aktiv. Selv når du restituerer, kan du nyde komforten i hele eller delvise looks fra kategorien fitness, gym og træning.