alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fitness, gym og træning

 
[1661]

ADIDAS x LES MILLS

Gør dig klar til at løfte niveauet. Vi er gået sammen med fitness-powerhouse LES MILLS om at supercharge din træning. Byd velkommen til videnskabeligt støttede workouts og motiverende trænere i LES MILLS+ appen. Sammen tager vi en rejse for at forme fremtidens fitness.
FÅ MERE AT VIDE

Fitness, gym og træning er vejen til bedre form

Trænger du til at få pulsen op, eller til at få strakt hele kroppen ud? Så er du ikke alene, for fitness, gym og træning er sport for alle, og giver dig sved på panden. Det stiller store krav til dit outfit, men fortvivl ikke, for hos adidas er komforten intakt. AEROREADY er en af de teknologier, der er implementeret i meget af tøjet. Det betyder svedtransporterende mekanismer, som holder dig tør. Lækre allround T-shirts med sideslidser og fleksibilitet er must-haves i enhver træningsgarderobe. Sportsspecifikke items er naturligvis også en del af tøj til fitness, gym og træning. Det kan være, du har brug for en cykeltrøje med kompression, der ilter blodet hurtigere. Til basketballtræning er ærmeløse T-shirts optimale, og hvad med en sports-bh til de fleksible yogatimer.

Tag din træning til et nyt niveau!

Vækkeuret ringer og det er tid til at drage afsted til træning. Hos adidas finder du alt det nødvendige tilbehør. Sportstasker opbevarer dit tøj og dine træningssko, mens yogamåtter sørger for det perfekte underlag til træning. Det rette fodtøj er afgørende til fitness, gym og træning. Her har adidas skabt mange teknologier, som sætter dine fødder i centrum. Nyd et par løbesko med Boost og mærk fordelen ved ekstra energireturnering. Træningssko med Stretch Air Mesh er en af de mange andre teknologier med store fordele. Det er åndbare overdele med en ventilerende effekt, der holder fødderne tørre. Fitness, gym og træning dækker en bred palet af discipliner. Det er tøj, sko og tilbehør uden begrænsninger, så du kan varme op, træne og strække ud i komfortable materialer. Gymnastik, løb, vægtløftning, aerobics – you name it! Atletiske snit og innovative teknologier står i kø for at kræse for din krop, når du er aktiv. Selv når du restituerer, kan du nyde komforten i hele eller delvise looks fra kategorien fitness, gym og træning.