alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af træningsdragter til børn

 
[47]

Udsalg af træningsdragter til børn – farverig og komfortabel

adidas’ træningsdragter er den perfekte kombination af komfort og performance. Når vejret bliver køligt hen af eftermiddagen, holder træningsjakken dit barn varm og lun, så de kan nyde leg og sport endnu længere. I adidas’ udsalg af træningsdragter til børn kan I sammen finde det perfekte tøj til fodboldbanen, skateframperne og hverdagens mange lege og aftaler med vennerne. Siden 1979 har adidas skabt sportshistorie med træningsdragten. Vi fandt hurtigt ud af, at denne unikke kombination af komfort, åndbarhed og stil ikke bare var perfekt for de voksne, men også et perfekt match til børns behov for leg, bevægelse og kreativ udfoldelse. Nu kan du iklæde dit barn tøj, som ikke begrænser dem i hverdagen.

Outlet af træningsdragter til børn, som ikke vil sidde stille

Har du et barn, som allerhelst vil bruge dagen udendørs eller til deres yndlingssport? Det svedabsorberende AEROREADY-materiale holder fugten væk fra kroppen, selv når fodboldkampen eller legen når sit peak. Når de ikke er i bevægelse, sørger træningsdragterne for ekstra varme og komfort. Fleksible materialer lader deres kroppe bevæge sig frit uden at stramme eller begrænse. I vores outlet af træningsdragter til børn finder du et stort udvalg af dit barns favoritfarver, spændende mønstre og finurlige prints. Så bliver det nemt for dem at træde ud af mængden og udtrykke deres unikke stil.

En enkelt træningsdragt med utallige muligheder

Når du går på opdagelse i vores udsalg af træningsdragter til børn, er det nemt at mikse og matche de mange dele og looks med dit barns favoritbukser eller sneakers. Lad dem lege med det store udvalg af farver og funktioner til at finde netop deres signatur. Du finder træningsjakker med og uden hætte og træningsbukser i slank, men fleksibel pasform. Så er der færre distraheringer og mere plads til hverdagens sjov og leg.