alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

golfsko

 
[91]
1 / 2
Side:af 2

Sving køllen iført specialdesignede golfsko med eller uden pigge

En søndag formiddag med grønne omgivelser så langt øjet rækker. 18 udfordrende huller klar til at blive erobret. Det er her, du lader op og bliver klar til en ny uge. Suppler din sport med et par støttende adidas golfsko med sublim pasform i 360Wrap, Boa® Fit System eller sømløs Primeknit med sok-lignende fit specialdesignet dine specifikke behov som dedikeret golfspiller. Teknologien fastlåser foden og leverer bløde, fjedrende fornemmelser. Puremotion-ydersål i TPU med pigge skaber fodfæste og trækkraft på vådt underlag. Stå fast på banen, når det er tid til at svinge køllen og rykke fra hul til hul med nye mængder af selvtillid og øget performance. Stik i et par golfsko uden pigge, og drag fordel af det stabiliserende og fleksible Torsion System. Forfod og hæl samarbejder på symmetrisk vis via midtersålen, der tilpasser sig underlaget. Optimal balance med INSITE®-indersål, der ligeledes optimerer pasformen.

Golfsko fra adidas bringer bounce og vandtætte funktioner til dit spil

Pas ekstra godt på krop og led, og eliminer skadelige stød med sublim Bounce-mellemsål. Din komfort er i fokus, så birdie, bogey og backspin glider lettere med de spændstige elementer. Åndbare adidas golfsneakers med vandafvisende funktioner og tekstiloverdele holder dine fødder tørre, når regn og fugt har fundet vej til den grønne plæne. Hindringer og gener hører fortiden til i disse støbdæmpende og vandtætte golfsko, der ligeledes skaber et behageligt indeklima for dine fødder.

Dit outfit løftet til nye højder med golfsko i strømlinede eller vovede designs

Indtag en vindende position, og yd dit maksimale i et par moderigtige og trendsættende golfsko i simple eller vovede farver. Designet i top med legendariske 3-Stripes, så du kan stå distancen og give modstanderne kamp til stregen, når det gælder. Dit golftøj løftet til hidtil usete højder med strømlinede eller modige designs. Hvor intet vover, intet vinder.