alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Golfsko

 
[89]
1 / 2
Side:af 2

Få alle fordelene med innovative golfsko fra adidas

Hos adidas finder du et bredt udvalg af golfsko i højeste kvalitet. Ligegyldigt hvilket vejr du spiller i, så finder du hos adidas mange forskellige designs og materialer, der passer til alle forhold. Vi har designet golfsko med og uden spikes, så du kan få det optimale greb på alle underlag. Golfsko med spikes giver det mest stabile greb. Vi har placeret dem i et smart og asymmetrisk mønster, så du kan stå stærkt ligegyldigt hvor meget power der er på dit sving. Næsten alle vores designs er lavet med vandafvisende materialer, hvilket betyder at vejret ikke kommer til at holde dig tilbage. Siden 2020 har halvdelen af adidas kollektioner bestået af genanvendte og bæredygtige materialer, hvilket selvfølgeligt også gør sig gældende for vores brede kollektion af moderne golfsko.

Tag din golf-stil med ud i hverdagen

Golf er en sport kendt for sin ikoniske og tidløse stil. Med adidas golfsko er stilen ikke begrænset til fairwayen. Golfspillere kan nu tage deres golfsko på til alle livets begivenheder. Vores designs uden spikes fås i den klassiske og ubesværede adidas stil, med en strømlinet silhuet og Trefoil logoet på oversiden.

Stå stærkt med de rigtige golfsko

Selvom de ikke har spikes, giver adidas golfsko stadig et overlegent greb om underlaget, også når spillet spidser til. Kombineret med vores mest støddæmpende mellemsål Bounce, forbliver du let på tå uden at gå på kompromis med den nødvendige støtte. adidas golfsko kommer i et væld af designs og pasforme, så du kan finde dit perfekte match. Sæt denne innovative mellemsål sammen med en let overdel i det blødeste læder, og du får golfsko der sikrer sublimt greb og strømlinet adidas stil.