alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Rugby

 
[60]

Med adidas rugbyudrustning kan du klæde dig som dine idoler, og samtidig kan du selv yde dit absolut bedste og vide, at du står fast, og tøjet holder til alle udfordringer.

All Blacks Primeblue Rugby Gym shorts
All Blacks Primeblue Rugby Gym shorts
Malice SG støvler
Malice Elite-støvler til blødt underlag
Kakari Z.1 SG støvler
Kakari Soft Ground støvler
All Blacks Rugby Replica udebanetrøje
All Blacks Rugby træningstrøje
All Blacks Rugby Home polotrøje
Kakari Elite SG støvler
Rugby Predator Malice SG støvler
Rugby Adizero RS7 Soft Ground støvler
All Blacks Rugby Presentation jakke
AB 3S FZ HD
All Blacks Rugby 1/4-Zip Fleece sweatshirt
Maori All Blacks Rugby 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
3-Stripes shorts
3-Stripes shorts
All Blacks Rugby Cotton T-shirt
All Blacks Primeblue Rugby Presentation bukser
All Blacks Rugby 3-Stripes joggingbukser
All Blacks Rugby Home T-shirt
All Blacks Rugby Heritage polotrøje
All Blacks Performance T-shirt
All Blacks Performance T-shirt
All Blacks Rugby polotrøje
Maori All Blacks Rugby Graphic T-shirt
All Blacks Rugby Performance hjemmebanetrøje
All Blacks Rugby polotrøje
All Blacks Rugby Performance singlet
Kakari Z.0 Soft Ground støvler
All Blacks Lifestyle Crop T-shirt
Kakari Elite Soft Ground støvler
Blues Rugby Replica Alternate trøje
LEIN PERF TEE
Kakari Z.0 Soft Ground støvler
Highlanders Rugby Replica Alternate trøje
LEIN HOODY Y
Highlanders Rugby Replica hjemmebanetrøje
All Blacks Lifestyle hættetrøje
LEIN PERF TEE Y
Blues Rugby Replica hjemmebanetrøje
Black Ferns Rugby Primeblue Replica hjemmebanetrøje
1 / 2
Side:af 2

Verdens bedste rugbyhold stoler på adidas af mange gode grunde

adidas ved, hvad der kræves i kampens hede, også når det drejer sig om rugby. Derfor har man udviklet tøj med færre syninger og svejsninger for at øge slidstyrken og holdbarheden i en sport, hvor der virkelig er tale om en kontaktsport. Skoene er også udviklet for maksimal ydelse og støtte. Som i mange af vores andre produkter finder du også produkter til rugby med genanvendte materialer. Det kan for eksempel være trøjer, der delvist er fremstillet af plast indsamlet ved verdenshavene. Alt sammen for at hjælpe vores havliv og reducere aftrykket på vores fælles klima.

Din rugbyudrustning skal understøtte dig

Tøjet er fremstillet, så det kan holde til, at det går hårdt for sig. Det gælder også, hvis du blot sidder hjemme i sofaen og hepper på favoritholdet spille rugby, mens du er klædt i deres kampdragt. Ligeledes har man udviklet sko, som sidder godt på foden og med dubber, som hjælper dig med at få et godt greb på blødt græs eller en mudret bane. Du står fast selv om en stor modstander prøver at skubbe dig ud af kurs. Flere af skoene er udviklet til at være ekstra lette, og samtidig er de solide og kraftfulde, så du også kan være kraftfuld på banen, også hvis den blot ligger i baghaven. adidas er rugbyudrustning, du kan regne med.

Uden mad og drikke dur helten ikke, siger man

På samme måde kan man sige, at uden ordentlig pleje dur heltens udrustning ikke. Rugbysko har du længere glæde af, hvis du renser dem efter kamp. Sørg også for at fjerne jord omkring dubberne. Tøjet skal vaskes skånsomt, specielt hvis det er udstyret med print, så sørg for at benytte et vaskemiddel, der er effektivt ved lave temperaturer. Men alt sammen står i den vedligeholdelsesfolder som følger med, så det er en god idé at gemme den, så kan du tjekke, hvordan du passer bedst på dit rugbyudstyr, når det bliver aktuelt.