alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af tights til kvinder

 
[136]
1 / 3
Side:af 3

Ekstra hverdagsluksus med stort udsalg af tights til kvinder

Er du på jagt efter det helt perfekte par leggings eller tights? Det par, som du kan have på til træning, hjemmehygge og brunch? adidas har skabt en bred kollektion af tights i forskellige længder og pasforme, så du nemt kan finde dem, som sidder helt perfekt på dine ben. Der er endda penge at spare, når du går på opdagelse i vores udsalg af tights til kvinder. Så er der også råd til endnu mere hverdagsluksus. Vores leggings har åndbare paneler i mesh, som holder fugten væk fra kroppen, samt smarte lommer, så du har plads til det vigtigste under træningen.

Skræddersyet til din sport: Outlet af tights til kvinder

Afhængigt af hvilken sport, du udmærker dig indenfor, er der forskellige krav til dine tights. Løbeleggings skal være lette og have bløde syninger, og længden af dem afhænger af personlig præference og stil. I vores outlet af tights til kvinder finder du leggings i alle længder med fede farveprofiler og selvfølgelig det ikoniske Trefoil-logo. Det er legende let at forkæle dig selv og samtidig vise din dedikation til sporten. Løfter du tungt i træningscenteret? Så vil du elske vores kompressionsfit, når det sidste sæt skal gennemføres, og du har brug for et ekstra skub. 

Fra downward facing dog til sofa-hygge

Du finder et stort udvalg af tights lavet specifikt til yoga, pilates og dans. Det brede panel ved taljen bliver siddende, hvor det skal, fra savasana til chaturanga. Mix og match med resten af vores yoga-gear for et fuldent look, som helt sikkert vil motivere dig til at udmærke dig på måtten. I adidas’ udsalg af rights til kvinder finder du et bredt udvalg af pasforme og talje-højder. For flere valgmuligheder i ét par tights kan du selv justere vores højtaljede modeller. Bær dem højt for ekstra støtte, og fold dem ned, når træningen bliver ekstra varm.