alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Udsalg af tights til kvinder

 
[200]
Adicolor Classics 3-Stripes tights
FeelBrilliant Designet To Move tights
adidas x Marimekko Training tights
Run Icons 3-Stripes 7/8 løbetights
Techfit lange tights
adidas x Marimekko Yoga tights
Essentials Linear tights
FastImpact Shiny Running 7/8 tights
FeelBrilliant Designet To Move tights
Essentials 3-Stripes tights
adidas x Rich Mnisi Running tights
AEROREADY Designed to Move Graphic High-Waist tights
OWN THE RUN 3/4 TIGHTS
Own the Run tights
Farm Print Feel Brilliant AEROREADY High-Waisted Plus Size 7/8 tights
Run Icons 3-Stripes 7/8 løbetights
Training Aeroknit 7/8 High-Rise Plus Size tights
Optime Trainicons 7/8 Tights
Marimekko Aeroknit 7/8 tights
Techfit Period-Proof 7/8 tights
Believe This 3-Stripes 7/8 Plus Size tights
Adicolor Classics Tonal 3-Stripes tights
Sunflower Graphic tights
Fakten tights
Rich Mnisi Plus Size tights
Always Original Rib Two-in-One tights
Always Original Rib Two-in-One tights
Plus Size tights
Always Original Rib Two-in-One Plus Size tights
adidas x Marimekko Plus Size tights
adidas Sportswear Future Icons leggings
adidas Yoga 4 Elements 7/8 tights
Formotion Sculpt Two-Tone Plus Size tights
TLRD HIIT Lux 7/8 tights
Optime Superher Training 7/8 tights
Techfit Badge of Sport tights
Formotion Sculpt Two-Tone tights
adidas Yoga 4 Elements 7/8 tights
Running 3-Stripes tights
Techfit Badge of Sport tights
Essentials 3-Stripes tights
Feelbrilliant Designed to Move Plus Size tights
adidas Yoga Luxe Studio 7/8 tights
1 / 5
Side:af 5

Ekstra hverdagsluksus med stort udsalg af tights til kvinder

Er du på jagt efter det helt perfekte par leggings eller tights? Det par, som du kan have på til træning, hjemmehygge og brunch? adidas har skabt en bred kollektion af tights i forskellige længder og pasforme, så du nemt kan finde dem, som sidder helt perfekt på dine ben. Der er endda penge at spare, når du går på opdagelse i vores udsalg af tights til kvinder. Så er der også råd til endnu mere hverdagsluksus. Vores leggings har åndbare paneler i mesh, som holder fugten væk fra kroppen, samt smarte lommer, så du har plads til det vigtigste under træningen.

Skræddersyet til din sport: Outlet af tights til kvinder

Afhængigt af hvilken sport, du udmærker dig indenfor, er der forskellige krav til dine tights. Løbeleggings skal være lette og have bløde syninger, og længden af dem afhænger af personlig præference og stil. I vores outlet af tights til kvinder finder du leggings i alle længder med fede farveprofiler og selvfølgelig det ikoniske Trefoil-logo. Det er legende let at forkæle dig selv og samtidig vise din dedikation til sporten. Løfter du tungt i træningscenteret? Så vil du elske vores kompressionsfit, når det sidste sæt skal gennemføres, og du har brug for et ekstra skub. 

Fra downward facing dog til sofa-hygge

Du finder et stort udvalg af tights lavet specifikt til yoga, pilates og dans. Det brede panel ved taljen bliver siddende, hvor det skal, fra savasana til chaturanga. Mix og match med resten af vores yoga-gear for et fuldent look, som helt sikkert vil motivere dig til at udmærke dig på måtten. I adidas’ udsalg af rights til kvinder finder du et bredt udvalg af pasforme og talje-højder. For flere valgmuligheder i ét par tights kan du selv justere vores højtaljede modeller. Bær dem højt for ekstra støtte, og fold dem ned, når træningen bliver ekstra varm.