alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Outdoor-udstyr

 
[54]
TERREX Orange Terrex Multi hueTERREX Orange Terrex Multi hue

Terrex Multi hue

TERREX

TERREX Burgundy Terrex Multi hueTERREX Burgundy Terrex Multi hue

Terrex Multi hue

TERREX

Trail-Løb Sort Daily hueTrail-Løb Sort Daily hue

Daily hue

Trail-Løb

Five Ten Sort Five Ten hueFive Ten Sort Five Ten hue

Five Ten hue

Five Ten

Sportswear Grå High hueSportswear Grå High hue

High hue

Sportswear

1 / 2
Side:af 2

Outdoor-udstyr omfatter de ting du kan mangle til outdoor-livet

I denne kategori er samlet forskelligt udstyr, som har det til fælles at det enten specifikt er outdoor-udstyr, velegnet til sådan noget som en vandretur eller til at passe på dit udstyr, når du skal til og fra træning eller konkurrence. Det vil sige at du naturligvis finder forskellige rygsække i denne kategori. Kasketter og pandebånd, til måske at gøre løbeturen mere behagelig eller vandreturen hvor du hele tiden bliver blændet af solen. Til løb og cykling er her også samlet stødabsorberende sokker, der kan hjælpe med at pleje og beskytte dine fødder lidt ekstra, mod de belastninger du faktisk udsætter dem for, når du løber eller træder godt til i pedalerne. Tænk på at dine fødder skal sådan set ikke bare bærer din kropsvægt, men når du lander på en fod, udsættes den faktisk for en enorm belastning. Derfor kan det bestemt være en god idé at forsøge at tage dig bedst muligt af de fødder du nu har.

Hjælper med at tilpasse dig til vejr og vind, med outdoor-udstyr

Kasketter kan sagtens tilpasses så de kan blive siddende hvor de skal, når du er ude på en løbetur og solbriller ikke er praktiske. Der findes modeller opbygget af Stealth®-gummi, og alle har en god pasform og er åndbare for din hovedbund. Er udfordringen mere sved end sol, så kan et pandebånd være løsningen på dit problem. Det er ubehageligt hvis der løber sved ned i øjnene. Noget du faktisk undgår med et ordentligt svedbånd. En væskerygsæk, der kan hjælpe med at sikre at du kan styre din væskebalance, finder du blandt vores rygsække. Endnu et item du finder blandt udendørsudstyr er almindelige slidstærke rygsække til de mere intense vandreture, hvor du trygt kan pakke både udstyr og forplejning.