alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Outdoor-udstyr

 
[97]
Terrex COLD.RDY Wool Crew sokker
Terrex GORE-TEX INFINIUM handsker
adidas RIFTA hue
Tiro handsker
Fieldplayer handsker
Logo hue
Adicolor Cuff hue
Adicolor Cuff hue
Terrex HEAT.RDY Trail Running Traxion Crew sokker
Real Madrid hue
Fisherman hue
Adicolor Cuff hue
AR BOBBLE BEANI
AEROREADY Fitted hue
Adicolor 70s hovedtørklæde
Terrex AEROREADY Multisport rygsæk
Terrex GORE-TEX INFINIUM hue
Terrex COLD.RDY Merino hue
Adicolor Cuff hue
Mélange hue
adidas by Stella McCartney hue
adidas RIFTA hue
Five Ten Biking Cushioned Crew sokker, 3 par
Terrex AEROREADY handsker
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic kasket
Condivo halsedisse
Faux Fur Pompom hue
Manchester United hue
Five Ten hue
adidas by Stella McCartney hue
Terrex Multisport hue
Adicolor Cuff hue
Mélange hue
Terrex COLD.RDY Merino hue
Terrex HEAT.RDY Trail Running Traxion Crew sokker
AR BOBBLE BEANI
Tiro 21 hue
Adicolor Collegiate Pom hue
Terrex COLD.RDY Wool Crew sokker
Blue Version handsker
Logo hue
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic kasket
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic kasket
1 / 3
Side:af 3

Outdoor-udstyr omfatter de ting du kan mangle til outdoor-livet

I denne kategori er samlet forskelligt udstyr, som har det til fælles at det enten specifikt er outdoor-udstyr, velegnet til sådan noget som en vandretur eller til at passe på dit udstyr, når du skal til og fra træning eller konkurrence. Det vil sige at du naturligvis finder forskellige rygsække i denne kategori. Kasketter og pandebånd, til måske at gøre løbeturen mere behagelig eller vandreturen hvor du hele tiden bliver blændet af solen. Til løb og cykling er her også samlet stødabsorberende sokker, der kan hjælpe med at pleje og beskytte dine fødder lidt ekstra, mod de belastninger du faktisk udsætter dem for, når du løber eller træder godt til i pedalerne. Tænk på at dine fødder skal sådan set ikke bare bærer din kropsvægt, men når du lander på en fod, udsættes den faktisk for en enorm belastning. Derfor kan det bestemt være en god idé at forsøge at tage dig bedst muligt af de fødder du nu har.

Hjælper med at tilpasse dig til vejr og vind, med outdoor-udstyr

Kasketter kan sagtens tilpasses så de kan blive siddende hvor de skal, når du er ude på en løbetur og solbriller ikke er praktiske. Der findes modeller opbygget af Stealth®-gummi, og alle har en god pasform og er åndbare for din hovedbund. Er udfordringen mere sved end sol, så kan et pandebånd være løsningen på dit problem. Det er ubehageligt hvis der løber sved ned i øjnene. Noget du faktisk undgår med et ordentligt svedbånd. En væskerygsæk, der kan hjælpe med at sikre at du kan styre din væskebalance, finder du blandt vores rygsække. Endnu et item du finder blandt udendørsudstyr er almindelige slidstærke rygsække til de mere intense vandreture, hvor du trygt kan pakke både udstyr og forplejning.