alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapple-blackapple-whitefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Uden en smuk planet er der intet smukt spil, for de steder, vi spiller.
VORES FORPLIGTELSE
Vi transformerer vores virksomhed for at hjælpe med at reducere vores aftryk. Og vi er på en mission om at innovere yderligere.
Jorden er en legeplads. Det er her, vi udforsker, forbinder og finder os selv. Fra starten har vi altid været der for atleterne. Men i dag ændrer klimaforandringerne den måde, vi spiller på. Så vi skal også være der for planeten. Vi ved, at vi er en del af problemet. Og det er derfor, vi ændrer vores forretning for at reducere den påvirkning, vi har.
VI SKAL VÆRE DER FOR PLANETEN
Modeindustrien er fortsat en af verdens største CO2-udledere. Så vi har taget forandringen i vores egne hænder ved at nytænke de materialer, vi bruger. Samtidig udvikler vi løsninger, der holder produkter i spil i længere tid, og samarbejder med innovatorer i vores industri, som deler den samme ambition om at støtte et cirkulært system. Sammen leder vi aktivt efter måder at reducere vores CO2-aftryk på. Og vi giver dig en platform til at gøre en forskel med Move For The Planet. Vi gør det for alle banerne. Skovene. Kysterne. Og haverne.
I mere end et årti har vi arbejdet på at gøre en grøn forskel. Siden 2001 har vi offentliggjort en årlig bæredygtighedsrapport, så du kan holde styr på vores aktiviteter. Og i 2019 lancerede vi vores første løbesko, der kan forvandles til noget helt nyt. Siden 2022 har vi fortsat med at styrke vores kapacitet ved at tracke og kommunikere vores produkters CO2-aftryk.
VORES MISSION
Vi tror, at sport har kraften til at ændre liv.
SE MERE
2024
Siden 2024 har vi erstattet ny polyester med genanvendt polyester, hvor det er muligt.
2023
Move For The Planet indsamlede €1,5 millioner til at uddanne fællesskaber verden over om bæredygtighed
2021
Sammen med Allbirds lancerede vi den lavest CO2-udledende løbesko, vi nogensinde havde skabt: FUTURECRAFT.FOOTPRINT
2019
FUTURECRAFT.LOOP, den første sko lavet i ét materiale, så den kan genbruges.
Vores rejse er ikke slut. Vi leder stadig efter nye måder at være der for de steder, vi spiller. For vi tror på, at sport har kraften til at ændre liv. Uden en smuk planet er der trods alt ikke noget smukt spil.
VORES HANDLINGER
Skift Materialer
Vi nytænker de materialer, vi bruger. Og hvordan vi bruger dem.
FÅ MERE AT VIDE
Brug Længere
Find måder, der forlænger vores produkters og materialers levetid. Så længe som muligt.
FÅ MERE AT VIDE
Reducér Klimaaftryk
Vi er transparente omkring, hvordan vi reducerer vores samlede aftryk.
FÅ MERE AT VIDE
Move For The Planet
Det eneste, der skal til, er lidt mere bevægelse. For bare en tur mere, et spark, en serv, en bakke, det hele gør en forskel.
FÅ MERE AT VIDE
FÅ MERE AT VIDE
VORES ÅRSRAPPORT