alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Originals-sko

 
[1161]
Originals Hvid Samba OG skoOriginals Hvid Samba OG sko

Samba OG sko

Originals

Originals Hvid Samba OG skoOriginals Hvid Samba OG sko

Samba OG sko

Originals

Originals Grå Samba OG skoOriginals Grå Samba OG sko

Samba OG sko

Originals

Originals Hvid Samba OG skoOriginals Hvid Samba OG sko

Samba OG sko

Originals

Vintagesko: alt det bedste fra arkiverne

Det har sine fordele at have været aktiv i sportsbranchen siden 1949. Vi går glædeligt tilbage i tiden og finder de bedste skodesigns fra de gode, gamle dage. De tilsættes så nutidens innovative teknologier. Vintagesko klæder dine fødder på med det, der var engang. Helt nyt og ubrugt naturligvis, men med inspiration fra fortidens ikoniske looks. Du får retro ned til mindste detalje. Alt det udvendige vækker minder og det samme gør det indvendige – kombineret med masser af glæde over funktionaliteten. Vintagesko med Boost-såler er skabt til at give dig returenergi ved hvert et skridt. Begiv dig ud i bylivet eller dyrk sport i naturen. Stødabsorbering er til for at yde maksimal komfort på hårde underlag. Dine fødder vil ikke skride i svinget. Stabiliserende Torsion System holder fødderne stabilt på plads, når der er gang i bentøjet.

Vintagesko der holder dig ajour med tidens kultmodeller

Du kender med sikkerhed mange af modellerne. Superstar, Stan Smith, NMD og Falcon er blot nogle af vores populære kulturarvsdesigns, som selv med mange årtier på bagen aldrig går af mode. Vintagesko kan nemlig noget unikt., De udstråler autenticitet, kombineret med tidløshed. Det bedste og mest kendte fra datiden skal naturligvis bevares, så du kan komme ud og dyrke sport med karakter. Arkivinspirerede sneakers er den fedeste kobling mellem fortid og nutid. Uden at gå på kompromis med retro-ånden. Du vil altid kunne kende et par vintagesko fra adidas. Det er udviklingens innovative justeringer, der tilføjes, så genkendeligheden bevares i det store og hele. Dyrk sport og nyd sålernes funktionalitet samt åndbare overdele, der samarbejder med dine fødder og vejret. Vintagesko året rundt. Badesko, løbesko eller fritidssko. Masser af farver eller klassisk hvid eller sort. Vi har været vidt omkring som altid, så alle præferencer tilgodeses optimalt.