alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af tilbehør til børn

 
[49]
Originals Sort CYPHER_M1 urOriginals Sort CYPHER_M1 ur

CYPHER_M1 ur

Originals

1 / 2
Side:af 2

De unge sportshelte hyldes i dette udsalg af tilbehør til børn

Findes der noget bedre end små sportshelte? Kampgejsten er i top, når de piler afsted henover banen i fuld fart. Jublen er stor, når bolden finder vej ind i nettet. Den stolte følelse er tydelig i hele ansigtet. Lad os hylde de unge fodboldhelte. Lad os støtte deres verden og færden. Det er målet med adidas’ udsalg af af tilbehør til børn. Skolegårdens kampe og den ugentlige træning får et nøk opad med målmandshandsker i juniorstørrelse og på tilbud. Soft Grip-latex lader dit barn tage sikkert fra, når bolden skydes mod mål. Materialet giver et solidt greb om bolden. Samtidig reduceres stød. Et unikt cut er lig en sublim pasform og behagelige fornemmelser som følge. Væk glæde med en god deal og vaskeægte pro-fodbold. En officiel match-bold bringer de store turneringer og fodboldlegender til dit barns kampe. Markant grafik og logoer bekræfter tilhørsforholdet til den professionelle liga.

Større beskyttelse og komfort med adidas’ outlet af tilbehør til børn

adidas’ outlet af tilbehør til børn sørger for større beskyttelse og komfort i hverdagen. En trendy adidas-kasket med let bue forhindrer solens stråler i at finde vej til dit barns ansigt. Kraftig UV-beskyttelse reducerer risikoen for forbrændinger. Blød bomuldstwill og justerbare remme øger komforten og gør det muligt at tilpasse kasketten efter dit barns hovedform. Strikvanter på tilbud isolerer og passer på dit barns hænder på kolde dage. Et blødt stofmundbind beskytter på gaden. Mundbindets strækbare egenskaber bakker op om komforten. Imens bakker Primegreen op om naturen. adidas’ brug af højtydende genanvendte materialer betyder et mindre behov for nye ressourcer i produktionen. Samtidig kan mundbindene vaskes i maskinen. Det betyder farvel til engangsbrug og goddag til genbrug. De grønne, bæredygtige principper har for længst fundet vej til dette udsalg af tilbehør til børn. Vi har kun én verden. Sammen passer vi på den.