alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Herresko

 
[2273]
Originals Sort SAMBA OG WOriginals Sort SAMBA OG W

SAMBA OG W

Originals

Herresko fra adidas er essentielle i garderoben

Herresko kan være et vidt begreb med et stort spektrum af af stilarter. Med adidas er man dog aldrig i tvivl, for her får du sportssko i stedet for formelle business sko. Men du kan sagtens bruge dine sneakers sammen med et jakkesæt. Alt er muligt, da vi forener mode med funktionalitet. Nutidens fyre vil gerne se godt ud til træning og i hverdagen – både i naturen og i byen. Derfor finder du et kæmpe udvalg med fleksible herresko. Det er alle de fede sneakers til fritidsbrug og det er alle de sportsspecifikke designs. Golfsko, løbesko, fodboldsko, tennissko, håndboldsko og alle mulige andre slags sportssko. Dermed har du fodtøjet på plads til alle aktiviteter. Herresko er vejen frem mod motion og velvære samt mere komfort for dine fødder. Herresko fra adidas har gennem årtier været brugt på de største sportsbaner i verden og det er vejen til succes. Også takket være nogle af vores collaborations med elitesportsfolk og stjernedesignere, der munder ud i limiterede kollektioner.

Herresko gør dine skridt overkommelige

Hvad skal du ud og betræde når du dyrker din sport? Græs, sand, kunststof, halgulv, asfalt, grus, vand eller noget helt ottende? Så fortvivl ikke, for du finder herresko til det hele! adidas dækker alle sportsgrene og vi gør det med funktionalitet og stil. Spændstige Boost-såler sørger for stødabsorbering mens Primeknit på overdelene giver perfekte pasformer og strækbarhed. Eller hvad med Bounce-teknologien, der støtter dig med ekstra springkræft, når du skal dunke i basketball, eller skyde over muren i håndbold. Tørre fødder kan du også se frem til. GORE-TEX® holder nemlig regnvand og fugt ude imens OrthoLite® sørger for et antibakterielt miljø. Herresko med knopper under til fodbold, flade såler til skateboarding eller futuristiske letvægtsformer til løb og atletik. Herresko åbner op for en aktiv verden, så du kan holde fødderne aktive med stil og komfort.