alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Herresko

 
[1792]
Superstar sko
Terrex Swift R3 GORE-TEX vandresko
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
NMD_R1 sko
Forum Low sko
Forum Low sko
Humanrace Samba sko
Handball Spezial sko
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 COLD.RDY 2.0 sko
Ultraboost 22 sko
ADIDAS ADIZERO SL LØBESKO
Run Falcon 2.0 sko
VL Court 2.0 sko
Adilette Comfort badesandaler
Adilette Aqua badesandaler
NMD_R1 sko
Advantage Base Court Lifestyle sko
Terrex Soulstride Trail løbesko
Questar sko
SAMBA CLASSIC
SAMBA CLASSIC
Samba Vegan sko
Samba OG sko
Samba OG sko
Forum Low sko
Stan Smith sko
Powerlift 5 vægtløftningssko
Samba Vegan sko
Gazelle sko
Campus 80s sko
Terrex Trailmaker Mid COLD.RDY vandresko
Stan Smith Lux sko
Samba sko
Box Hog 2.0 støvler
Superstar sko
NMD_R1 Primeblue sko
Adilette Aqua badesandaler
Powerlift 5 vægtløftningssko
Superstar sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Adilette Shower badesandaler
Gazelle sko

Herresko fra adidas er essentielle i garderoben

Herresko kan være et vidt begreb med et stort spektrum af af stilarter. Med adidas er man dog aldrig i tvivl, for her får du sportssko i stedet for formelle business sko. Men du kan sagtens bruge dine sneakers sammen med et jakkesæt. Alt er muligt, da vi forener mode med funktionalitet. Nutidens fyre vil gerne se godt ud til træning og i hverdagen – både i naturen og i byen. Derfor finder du et kæmpe udvalg med fleksible herresko. Det er alle de fede sneakers til fritidsbrug og det er alle de sportsspecifikke designs. Golfsko, løbesko, fodboldsko, tennissko, håndboldsko og alle mulige andre slags sportssko. Dermed har du fodtøjet på plads til alle aktiviteter. Herresko er vejen frem mod motion og velvære samt mere komfort for dine fødder. Herresko fra adidas har gennem årtier været brugt på de største sportsbaner i verden og det er vejen til succes. Også takket være nogle af vores collaborations med elitesportsfolk og stjernedesignere, der munder ud i limiterede kollektioner.

Herresko gør dine skridt overkommelige

Hvad skal du ud og betræde når du dyrker din sport? Græs, sand, kunststof, halgulv, asfalt, grus, vand eller noget helt ottende? Så fortvivl ikke, for du finder herresko til det hele! adidas dækker alle sportsgrene og vi gør det med funktionalitet og stil. Spændstige Boost-såler sørger for stødabsorbering mens Primeknit på overdelene giver perfekte pasformer og strækbarhed. Eller hvad med Bounce-teknologien, der støtter dig med ekstra springkræft, når du skal dunke i basketball, eller skyde over muren i håndbold. Tørre fødder kan du også se frem til. GORE-TEX® holder nemlig regnvand og fugt ude imens OrthoLite® sørger for et antibakterielt miljø. Herresko med knopper under til fodbold, flade såler til skateboarding eller futuristiske letvægtsformer til løb og atletik. Herresko åbner op for en aktiv verden, så du kan holde fødderne aktive med stil og komfort.