alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

badetøj til mænd

 
[149]
1 / 4
Side:af 4

Klorresistent og bæredygtigt badetøj til mænd som yder max - hver dag

Sporty design, sublim pasform og et bredt udvalg. Dette kendetegner adidas kollektioner af badetøj til mænd. Når du hopper i poolen, i vandet eller vil slå din personlige banerekord, skal du ikke begrænses af dit badetøj. Ligegyldigt hvad dit mål og dit formål er, så har vi skabt badetøj som passer til dig. Om det er til fritid eller træning, så har vi badetøj som er både funktionelt og stilrent. Det er skabt i materialer som tilpasser sig din krops bevægelser. Det giver fleksibilitet og komfort, på i og udenfor vandet. Du kan gå direkte fra havet til en sjov omgang beachvolley med vennerne. Vores badetøj til mænd støtter dig i alle dine aktiviteter. Fra de klassiske badeshorts med kontrasterende 3-Stripes langs benet til vores stamme performanceshorts som bevæger sig med din krop. Du behøver ikke længere gå på kompromis med hverken følelse eller funktion.

Retro vibes og kvalitetsmaterialer kendetegner vores badetøj til mænd

Det betyder ikke noget, som du leder efter badetøj til træning eller fritid. Hvis dit mål er, at finde det perfekte badetøj, så er du landet det rette sted. adidas har mange års erfaring med, at samarbejde med svømmere, så vi har skabt badetøj til mænd, som elsker at glide gennem vandet. Store dele af vores kollektioner er lavet af genanvendt plastic, fundet ved havkanten. Dette indgår i vores produktion af polyester. Ved at give denne plastic nyt liv, tager vi os både af dig og miljøet. Vi mener, at innovation er vejen ud af spild og forurening. Så næste gang du hopper en tur i havet vil du vide, at du har været med til, at gøre vores verdenshav en stor tjeneste. Vælg vores badetøj i klorresistent Infinitex Fitness Eco-stof; genanvendt ECONYL®-garn, bæredygtigt badetøj til mænd som gerne vil bevæge sig og slappe af i både pool og havvand.